Saadet iftarında seccade savunması! Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada tepki çeken seccadeli fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2023 23:18 GÜNCELLEME 01.04.2023 23:18 SİYASET
Saadet iftarında seccade savunması! Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada konuşma yapan Kılıçdaroğlu, 'seccadeli' fotoğrafla ilgili açıklamada bulundu.



Konuşmasına seccade üzerinde çekilen fotoğraf hakkında başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Dün akşamdan bu yana saldırı malzemesi ettikleri fotoğraf karesi ile ilgili iki kelam edeceğim. İftar organizasyonuna katıldığımız restoranda oldu bu olay. Fotoğraf çekilmek istediler. Ben kimseyi kırmam, herkesi kucaklarım ve saygı duyarım. Salon kalabalıktı, yerdeki seccadeyi görmedim. Şimdi o kare üzerinden operasyon yapıyorlar. Ben onların operasyonunu umursamam. Samimi olarak üzgünüm. Ailem, eşim, çocuklarımız asla hiçbir kutsala saygısızlık etmez. Böyle iftiralardan siz samimi Müslümanlara sığınıyorum” dedi.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR