'Görmedim, üzgünüm' savunması yapan Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak yeni kare ortaya çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun iftar programı sonrasında seccade üzerinde ayakkabılarıyla verdiği poz büyük tepki çekmişti. "Göremedim, üzgünüm" diye savunma yapan Kılıçdaroğlu'nun aynı şekilde çekildği başka fotoğraf ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2023 23:33 GÜNCELLEME 03.04.2023 10:23 SİYASET
'Görmedim, üzgünüm' savunması yapan Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak yeni kare ortaya çıktı!
'Görmedim, üzgünüm' savunması yapan Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak yeni kare ortaya çıktı!

HDP'nin de desteklediği 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir iftar programı sonrası verdiği poz büyük tepki çekmişti. 

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisiBaşkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na seccade tepkisi

Saadet iftarında seccade savunması! Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!Saadet iftarında seccade savunması! Kılıçdaroğlu'ndan yeni açıklama!

Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken poz! Sosyal medyada gündem oldu! CHP'den açıklama!Kılıçdaroğlu'ndan tepki çeken poz! Sosyal medyada gündem oldu! CHP'den açıklama!

SECCADEYE AYAKABILARIYLA BASTILAR

İstanbul platformunun düzenlemiş olduğu iftar programı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Düzce Milletvekili aday adayı Azade Ay ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yer aldığı bir fotoğraf karesi sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Paylaşılan fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun ayakkabılarıyla seccadeye bastığı görülmüş ve bu poz büyük tepkiye neden olmuştu.

KILIÇDAROĞLU: GÖREMEDİM, ÖZÜR DİLERİM

Skandal fotoğrafla ilgili gelen tepkiler üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla." ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU'NU ZORA SOKACAK YENİ KARE

Seccade üzerindeki skandal pozu ile ilgili "Görmedim, üzgünüm" diye açıklama yapan HDP'nin de desteklediği 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Ali Acar ile de seccade üzerinde aynı pozu verdiği ortaya çıktı.

BİR ANLIK HATA DEĞİL...

Kılıçdaroğlu'nun Ali Acar ile de ayakkabılarıyla seccadeye bastığı başka bir fotoğrafın daha ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada bu durumun bir anlık hata olmadığı yorumlarında bulunuldu.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ALİ ACAR, FOTOĞRAFI KIRPARAK PAYLAŞTI!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar, söz konusu kareyi sosyal medya hesabından seccadeye bastıkları kısmı kırparak paylaştı.

CHP'DEN YAPILAN AÇIKLAMADA YOĞUNLUK BAHANE EDİLMİŞTİ

CHP'den tepkilerin ardından yapılan açıklamada, "Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isteriz." ifadelerine yer verildi.

ALPAY ÖZALAN: HEM SAYGISIZ, HEM YALANCI

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Kılıçdaroğlu'nun seccadeye bastığı ortaya çıkan yeni fotoğraf karesiyle ilgili " 'Kalabalıktan seccadeyi görmedim.' demişti. Yeni bir fotoğrafı çıktı. Etrafında kimse yok, yine özellikle ayakkabılarıyla seccadeye basıyor. Hem saygısız, hem yalancı!" ifadelerini kullandı.

METİN KÜLÜNK: DEĞERLERİMİZİ SANA VE AĞABABAN OLAN ŞEYTANİ PAGANLARA ÇİĞNETMEYECEĞİZ

AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk de yeni kareyle ilgili "Gözümüzün içine baka baka demek istiyorsun ki; 'Değerleriniz ayaklarımın altında' ve ağababalarına mesaj veriyorsun. Biz de sana diyoruz ki; Değerlerimizi sana ve ağababan olan şeytani paganlara çiğnetmeyeceğiz." dedi.

KAYNAK : HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 310 TÜMÜ
  • patriot 1 yıl önce Şikayet Et
    iman sahiplerinin bunun hesabini sandikta sormasi boynunun borcudur diye dusunuyorum...
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Fettoşun da böyle bir fotosu vardı. Verdikleri mesaj belli. Seçimden sonra kim kimi çiğneyecek göreceğiz.
    Cevapla
  • Ufuu 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesaj verildi ve mesaj alındı. Dolayısıyla fotoğraflar konuştu. Ağızlarada kuru lakırtı kaldı. Yani müslümanlara yapacaklarının özetini bu sayede vermiş oldu.
    Cevapla
  • Hakikat 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman akıllı olsa, dini ile bunlara oy vererek alay ettirmez. Üst akıl sembolik mesaj istedi, bu da istenilen mesajı verdi. Şimdi sıra müslüman seçmende. Bu yapılan hoşuna gittimi gitmedimi. Sandıktaki oylarla belli olacak.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Seccade üzerine ayakkabılarla çıkıp poz verenlerin yeni tirendi bu olay. Artık herkes biliyorki bu şekilde mesajlar veriliyor. Peki bu mesajı kime ve ne için veriyor. Bunu bilelim yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR