Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’

CHP lideri Özel, olası erken seçim çağrısı iddialarının ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 20.04.2024 16:21 GÜNCELLEME 20.04.2024 16:22 SİYASET
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı'nda konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceklerini hatırlatan Özel, "Kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum" dedi.

“ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPMAK AKDİ BOZMAK DEMEK”

Özel, “Bir yanda seçim gecesi seçmenin mektubunu balkonda okuyanlar grup toplantısında hikaye okumaya başladı. Seçmenin mesajını anlamadıkları ortada. Seçimleri biz kazandık diyecek kadar seçmene karşı küstahlaşmış ve kibrinden arınamamış bir noktadadır. Erdoğan ile yüz yüze görüşeceğim. Kutuplaşmayı kırmak için adım atacağımıza inanıyorum. Oylarımızı kalıcılaştırmalıyız. Erken seçim çağrısı yapmak seçmenle akdi bozmak demektir." ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR