Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif

Başkan Erdoğan'la görüşen CHP lideri Özgür Özel'in AK Parti ile CHP'nin 3 konuda ortak çalışma yapması gerektiğini gündeme taşıdığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 17:42 GÜNCELLEME 07.05.2024 08:17 SİYASET
Sadece ‘bakan yardımcılığı’ istemekle yetinmemiş... Özel’den Erdoğan’a 3 teklif
  • HABER7

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında 3 Mayıs’ta gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntıları netleşmeye devam ediyor. Başkan Erdoğan’a “Deprem Bakanlığı” kurulması ve CHP’den bakan yardımcılığı ataması önerisinde bulunduğunu açıklayan Özgür Özel’in farklı işbirliği tekliflerini de gündeme taşıdığı öğrenildi.

Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen 1,5 saatlik görüşmede Özgür Özel’in Başkan Erdoğan’a 3 konuda ortak çalışma teklifi ilettiği belirtildi.

EMEKLİLER, ASGARİ ÜCRET, ÖĞRETMENLER

Edinilen bilgilere göre, Özgür Özel’in emeklilerin hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda atılması gereken adımları AK Parti ve CHP’nin ortak çalışmasıyla belirlenmesi gerektiğini öneri olarak sundu.

Özel, asgari ücrete zam konusunda CHP-AK Parti’nin bir araya gelmesini önerdi.

Özel’in Erdoğan’a atanamayan öğretmenler ile ilgili de birlikte çalışma teklifini götürdüğü kaydedildi.

CHP ile AK Parti’nin emekliler, asgari ücret ve atanamayan öğretmenler konusunda işbirliği yapması hususuyla ilgili Özel’in, Başkan Erdoğan’ın yapacağı iade-i ziyarette de konuyu gündeme getireceği ifade edildi.

Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!

ZİYARET HANGİ GÜN OLACAK?

CHP kaynakları ayrıca iade-i ziyaretin mayıs ayının son günlerinde gerçekleştirilebileceğini vurguluyor.

KAYNAK : Haber7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR