İşte devre arasında yaşananların perde arkası!

Derbi karşılaşmasının devre arası ile birlikte ortalık fena karıştı...

ABONE OL
GİRİŞ 04.11.2014 09:08 GÜNCELLEME 04.11.2014 09:11 SÜPER LİG
İşte devre arasında yaşananların perde arkası!

Saha içinde Veli ile Emre’nin atışması ve Emre’nin daha sonra Bilic ile tartışması sonrası Hırvat teknik adam soyunma odası girişinde Emre’yi karşıladı. Emre’ye neden kendisine küfür ettiğini soran Bilic’e Emre “Bu seni ilgilendirmez, ne istersem yaparım” yanıtını verdi. İkili arasındaki tartışmalar uzayınca araya Beşiktaş yöneticisi olduğu belirtilen bir isim girdi ve Emre’ye bağırmaya başladı. Bunun üzerine tartışma büyüdü ve diğer futbolcular da tartışmaya katıldılar. Kuyt, Veli gibi oyuncuların yanı sıra güvenlikçilerin de olaya karışması ile yaklaşık 30 kişilik grup karşılıklı olarak itişmeye başladı.



VOLKAN’DAN SERT TEPKİ

Bu sırada Beşiktaş yöneticisi olduğu söylenen kişi Emre’ye dönerek “Ayıp…Utanmıyor musun yaptıklarından “ diye bağırınca ortalık daha da kızıştı. Bu kişinin bağırmasından dolayı sinirlenen Volkan Demirel, “ Sen kim oluyorsun lan” diye bağırdı. Karşılıklı itişmeler devam ederken Beşiktaş yönetici Ahmet Nur Çebi de o bölgeye gelerek Fenerbahçeli futbolcuları uyardı. Çebi’nin olaya müdahil olduğunu gören Mahmut Uslu da bağırarak olayların sonlandırılmasını istedi. Uslu “ Herkes işine baksın gören de bir şey oldu sanacak” diyerek olayları sakinleştirmeye çalıştı.


POLİS BARİKAT KURDU

Tüm bu olayların devam etmesi ve iki tarafın uzlaşamaması nedeniyle çevik kuvvet ekipleri soyunma odasındaki futbolcuları ayırmak için geldiler. Soyunma odası koridorlarındaki futbolcuları ayıran çevik kuvvet iki takımın soyunma odasının arasına barikat kurdu ve gerginliğin devam etmesinin önüne geçti. Soyunma odalarına geçen futbolcular daha sonra sakinleştiler ve 2. Devre daha önemli bir olay yaşanmadı.