TFF'den Beşiktaş'ı çıldırtacak derbi kararı! 3 isim öne çıkıyor

TFF, Beşiktaş-Galatasaray derbisine Türk hakem atamaya hazırlanıyor. Dev maçı yönetmek için 3 hakemin öne çıktığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2025 16:28 GÜNCELLEME 14.03.2025 16:28 SÜPER LİG
TFF'den Beşiktaş'ı çıldırtacak derbi kararı! 3 isim öne çıkıyor

TFF'nin Galatasaray - Fenerbahçe maçına Sloven hakem Slavko Vincic'i atamasının ardından Beşiktaş, kendi oynayacağı derbilere de Vincic'i istediğini açıklamıştı.

Son gelen haberlere göre; TFF, Beşiktaş-Galatasaray derbisine Türk hakem atamaya hazırlanıyor.

Sabah'ta yer alan habere göre, dev maçta Türk bir hakem görev yapacak. Dev karşılaşma için 3 hakemin öne çıktığı öne sürüldü.

Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetecek adayların Halil Umut Meler, Atilla Karaoğlan ve Ali Şansalan olduğu belirtildi.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR