Lig'de 3 maçtır penaltı kurtarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldız kalecisi Eduardo Carvalho tarih yazıyor. 2 hafta önce Faubert, geçen hafta Cenk Tosun'un penaltısını kurtaran Portekizli file bekçisi bu haftada Pedriel'in penaltısında gole izin vermedi. İşte o anlar.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2012 11:05 GÜNCELLEME 03.12.2012 12:04 SÜPER LİG
Lig'de 3 maçtır penaltı kurtarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Eduardo, kariyerindeki 21 penaltıdan 16'sını kurtardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Portekizli file bekçisi Eduardo Carvalho, takımının bugün Sivasspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta Pedriel'in penaltısını kurtardı. 76. dakikada kullanılan penaltı atışında kaleci Eduardo'nun müdahale ettiği top, yan kale direğine çarptı. Eduardo, direkten gelen topu ikinci hamlede kontrol etti.

Portekiz Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Eduardo Carvalho, 17 Kasım'da takımının Elazığspor'u ağırladığı maçta 21. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda, Elazığspor'lu Faubert topu Eduardo'nun sağına göndermiş, Portekiz'li kaleci köşeyi doğru tahmin etmişti. Karşılaşma 1-1 sonuçlanmıştı.

25 Kasım'da oynanan mücadelede ise Gaziantepspor deplasmanına konuk olan İBB'de Eduardo bu sefer Cenk Tosun'un penaltısında başarılıydı. Soluna gönderilen penaltıyı yine çıkartmakta başarılı olan Eduardo, takımının 2-1 mağlup olmasına engel olamamıştı.

Süper Lig'de peş peşe 3 haftada 3 penaltı kurtaran Eduardo herkesin dikkatini üzerine çekmiş durumda.

Ligin 14. Haftasında oynanan Sivasspor maçında Ricardo Pedriel'in penaltısnı kurtardığı andan bir kare...

Ligin 13. Haftasında oynanan Gaziantepspor maçında Cenk Tosun'un penaltısnı kurtardığı andan bir kare...

Ligin 12. Haftasında oynanan Elazığspor maçında Julien Faubert'in penaltısnı kurtardığı andan bir kare...