Selçuk Bayraktar duyurdu! Heyecan veren Fergani paylaşımı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Fergani uydusuyla ilgili heyecan veren gelişmeyi duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 00:49 GÜNCELLEME 25.05.2024 10:23 TEKNOLOJİ
Selçuk Bayraktar duyurdu! Heyecan veren Fergani paylaşımı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Fergani uydusuyla ilgili heyecan veren yeni gelişmeyi paylaştı.



Bayraktar paylaşımında, ''Fergani uydumuzun hidrojen peroksit uzay motorunun ateşleme testi. Bütün ekip heyecanlıyız…'' ifadelerine yer verdi.

KIZI AYBİKE İLE GÜLÜMSETEN DİYALOG

Selçuk Bayraktar'ın kızı Aybike ile arasında geçen diyalog da gülümsetti. Bayraktar, kızı Aybike'nin  “Baba, beni buraya bu kadar basit bir şey için mi getirdin?” sözlerini paylaştı.


BU YIL UZAYA FIRLATILACAK

Selçuk Bayraktar, Fergani Girişimi olarak ilk uydularını bu yıl uzaya fırlatacaklarını açıklamıştı.

BAYKAR'IN UZAY ŞİRKETİ FERGANİ HAKKINDA!

Fergani Uzay Teknolojileri Bilişim Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2022 yılında kurulan bir teknoloji şirketidir. Fergani ticari amaçla ürettiği uydular, bu uydularda kullanılan komponentler, faydalı yükler ve özgün itki teknolojilerle geliştirilen, Yörünge Transfer Araçları (YTA) ile  uzay endüstrisinde hizmet vermektedir.

VİZYON : Bütün İnsanlığın Yeni Uzay’daki Ufkunu Genişletmek…

MİSYON: Geliştirdiği yenilikçi ve özgün teknolojilerle, Uzay Taşımacılığı ve LEO Uydu Servislerinde sürdürülebilir ve maliyet etkin çözümler üreterek dünyada lider konumda olmak...

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR