Arazi meselesi yüzünden ağabeyini öldürdü

Malatya Akçadağ'da arazi meselesi yüzünden çıkan tartışmada polis memuru İbrahim E., ağabeyi Mehmet E.’yi silahla vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2024 15:52 GÜNCELLEME 27.04.2024 16:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Arazi meselesi yüzünden ağabeyini öldürdü
Arazi meselesi yüzünden ağabeyini öldürdü

Olay, Malatya’nın Akçadağ ilçesine bağlı Eğin Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, polis memuru İbrahim E. (42), köyde aralarında arazi meselesi nedeniyle anlaşmazlık olan öz ağabeyi Mehmet E. (44) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya girenler iki kardeşi ayırdı. Kavganın yatışmasının üzerinden bir süre sonra ise iddiaya göre polis memuru olan İbrahim E. beylik tabancası ile kavga ettiği ağabeyini kayısı bahçesinin yanındaki yolun ortasında vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlatılırken kardeşi tarafından öldürülen Mehmet E.’nin cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için Akçadağ ilçesindeki hastane morguna kaldırıldı.

Katil zanlısı yakalandı

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken şüpheli İbrahim E., Adıyaman’a kaçtığı sırada güvenlik güçlerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ALİ ALTUNGEYİK 1 hafta önce Şikayet Et
    Arazi meselesi yüzünden denmiş fakat tek sebep bu olmayabilir kurşun varsa derin meseleler var olabilir. Büyüklerin sağlığında paylaştırması sağlıklı yol gibi görünüyor.
    Cevapla
  • FaTiH 1 hafta önce Şikayet Et
    dünya malı bu kadar mı tatlı, öz abini öldürecek kadar...
    Cevapla
  • aga 1 hafta önce Şikayet Et
    HAKKI teslim etmeyene zalim denir. illa şiddet uygulayan zalim değildir. Mesela öğretmen şiddete başvurur, ne için iyilik için. Bazı insanlar hoş laftan anlamaz. "güzel sözle terbiye et, güzel sözle terbiye olmayanın hakkı dayaktır." Bu olayda, güzel sözle hakkı gözeterek paylaşmayanların hakkı cehennemmiş onu da gördük.
    Cevapla
  • ORHAN DOĞRU 1 hafta önce Şikayet Et
    KARDEŞ KARDEŞ BÖLÜŞMEK VARKEN İKİNİZDE CEHENNEME GİTTİNİZ. DEĞERMİYDİ ÜÇ KURUŞLUK TOPRAK İÇİN vay ki vay.
    Cevapla
  • zafergülten 1 hafta önce Şikayet Et
    hiç düşüncen yokmu,polissin bilmen lazım,bi 15 sene yatarsın infaz filan çıktıktan sonra en az,ve en kötüsü polislerin cezaevinde hiç sevilmemesi,cehennem azabı yaşatırlar sana,volta atamassın bahçede,2 metre kare yatağından zor çıkarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR