Okulda pusu kurup öğretmenini bıçakladı

Ankara’da bir lise öğrencisi, okula elektronik sigara getirdiği için ailesine haber veren öğretmenine pusu kurup bacağından bıçakladı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2024 12:21 GÜNCELLEME 30.04.2024 12:47 ÜLKE'DE BUGÜN
Okulda pusu kurup öğretmenini bıçakladı
Okulda pusu kurup öğretmenini bıçakladı

Olay, Pursaklar’da yer alan bir lisede meydana geldi. İddialara göre, 17 yaşındaki lise 4’üncü sınıf öğrencisi R.U., 22 Nisan günü okula getirilmesi yasak olan elektronik sigara ile yakalandı. Bunun üzerine müdür yardımcısı Sadettin Dinçer (55), durumu öğrencinin ailesine bildirdi. Ailesine haber verilmesine sinirlenen R.U., 29 Nisan günü elindeki bıçakla okulun giriş katındaki merdivenlerde pusuya yattı. Çıkış kapısına yönelen Dinçer’e arkasından saldıran R.U., öğretmenini bacağından bıçakladıktan sonra kaçarak okuldan ayrıldı.



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmen ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Bacağına 12 dikiş atılan Dinçer’in tedavisinin ardından taburcu edildiği ve genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırgan öğrenci ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • cengiz 2 hafta önce Şikayet Et
    şimdi bunu eğitim açısından nasıl değerlendirelim...okullarda böyle manyak çok...üstelik cinsiyet fark etmiyor...öğrenci olması da bir şeyi değiştirmiyor... manyak her yerde manyak...
    Cevapla
  • hukum 2 hafta önce Şikayet Et
    şahıs ı yürürken arkadan saldırıp bıçaklamak lazım .....
    Cevapla
  • Aydemir. 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu sahis Üniversite bitirse ne yazar.
    Cevapla
  • adil 2 hafta önce Şikayet Et
    simdi ic elektronik sigarani...
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 2 hafta önce Şikayet Et
    çalışma kampları olmalı ve bu tür parazitleri yıllarca o kamplarda eşşek gibi çalıştırmalı devlet, toplumun huzurunu bozanın toplumdan uzak olması gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR