Babasının bıçakladığı Buse'den acı haber

Kayseri'de, babası tarafından bıçaklanan 23 yaşındaki Buse Erkin, tedavi gördüğü hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 11:02 GÜNCELLEME 07.05.2024 11:23 ÜLKE'DE BUGÜN
Babasının bıçakladığı Buse'den acı haber
Babasının bıçakladığı Buse'den acı haber

Olay, 3 Mayıs'ta saat 14.00 sıralarında, Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi Porsuk Sokak'ta meydana geldi. Yunus Yılmaz, evli ve 1 çocuk annesi kızı Buse Erkin'in yanına gitti. Baba ve kızı arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Buse Erkin, yerden aldığı taşla babasını başından yaraladı. Yılmaz ise kızını meyve bıçağıyla bıçakladı. Buse Erkin, yaralı halde bir pide fırınına sığındı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Buse Erkin, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, babası Yunus Yılmaz ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA TUTUKLANDI

Hastanede tedavisi tamamlanan Yunus Yılmaz, polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 'Kızına karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçunu gerçekleştiren Yılmaz'ın, 'kasten yaralama', 'tehdit', 'hakaret', '6284 sayılı kanuna muhalefet', 'kişilerin huzur ve sükunetini bozma', 'kötü muamele' suçlarından toplam 38 suç kaydı olduğu öğrenildi.

4 GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Buse Erkin, doktorların tüm çabasına karşın bugün yaşamını yitirdi. Erkin'in cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşi Yunus Yılmaz'dan ayrılan Buse Erkin'in annesi Fatma Kınacı'nın geçen yıl ekim ayında hayatını kaybettiği öğrenildi. Erkin'in, Elisa isminde 8 aylık bir kız bebeğinin olduğu belirtildi.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • cahit 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah ım nasıl azgın bir kavim olduk baba kızı öldürüyor evlat babayı kardeş kardeşi bu nasıl bir inançsızlık böyle
    Cevapla
  • osman 1 hafta önce Şikayet Et
    Halk müslümanlığı böyle sanırsa toplumun belası bu bu kadar haram paranın boğazdan geçtiği ve nesilleri etkilediği durumlar mesela feraiz ilmi nerede?
    Cevapla
  • birisi 1 hafta önce Şikayet Et
    şu son resme bakarmısınız? çocukları olacak diye mutlular.anneleri yanında.Eşi de fotoyu çekiyor belki.Gelinen durum ise gerçekten Rabbimin imtihanı.Ve hepimize çıkarılacak dersler var.Allah cc rahmet eylesin.Yavrumuz öksüz kaldı.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Nedir bu nefret bu ofke kardesim nasil insanlar bunlar olan gene kucuk cocuklara oluyor
    Cevapla
  • Halil 1 hafta önce Şikayet Et
    38 suç kaydı var yazısını görünce bitti herşey
    Cevapla
  • Teoman 1 hafta önce Şikayet Et
    Hangi taraftan bakarsan bak tutulacak hiç bir yanı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR