29 yaşındaki genç, babası tarafından ahırda öldürüldü

Eskişehir’de 29 yaşındaki genç, babası tarafından ahırda göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 10:50 GÜNCELLEME 10.05.2024 11:00 ÜLKE'DE BUGÜN
29 yaşındaki genç, babası tarafından ahırda öldürüldü
29 yaşındaki genç, babası tarafından ahırda öldürüldü

Alınan bilgiye göre, Sakintepe Mahallesi Yayla Sokak'taki ahırda, G.K. ile oğlu Yakup Kart (29) arasında hayvan bakımıyla ilgili tartışma çıktı. Tartışma sonrasında kendisine küfür ettiği iddiasıyla baba G.K., oğlu Yakup K.’yi göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan genç olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen Yakup K., hayatını kaybetti.

Baba evde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı

İhbar üzerine olay yerine ilk önce Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri geldi. Burada babayı gözaltına alan ekipler, suç aletini de ele geçirdi. Ardından olay yerinin jandarma bölgesi olması dolayısıyla baba G.K., jandarma ekiplerine teslim edildi.

Anne evin önünden kalkamadı

Eşinin oğlunu bıçaklaması sonrasında evin önüne yığılan anne ekiplerin tüm çalışmaları sırasında bulunduğu yerden kalkamadı. Acılı anne dakikalarca gözyaşlarına hakim olamazken, olay yerine gelen yakınları ve komşuları anneyi sakinleştirmeye çalıştı.
Jandarma Asayiş Timleri olayla ilgili çalışma başlatırken, gözaltına alınan baba G.K.’nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • GÖKAY 1 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl bir dünya oluşturduk Evlat babaya küfür edebiliyor ve babada buna istinaden katil oluyor Rabbim her ikisinin de yar ve yardımcısı olsun yazık hemide çok yazık
    Cevapla
  • aksaray 1 hafta önce Şikayet Et
    allahım neler oluyor bu millete allahın emirlerine vasaklarına hiç bakmıyoruz. evlat anaya babaya kıyıyor. baba evlatlarına kıyıyor. kul olarak çok ileri gittik.
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah seni gibi babayı kahretsin
    Cevapla
  • yabancı 1 hafta önce Şikayet Et
    Konuyu ne biliyorsunda hemen ordan maydonoz oldun
    Cevapla
  • sadi 1 hafta önce Şikayet Et
    Temiz bir çocuğa benziyor. Allah affetsin. Allah Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah insanlığa hidayet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR