Milletvekili Canbey'den sağlık alanında müjdeler

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, sağlık alanında beş müjdeyi duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 15:36 GÜNCELLEME 10.05.2024 15:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Milletvekili Canbey'den sağlık alanında müjdeler
Milletvekili Canbey'den sağlık alanında müjdeler

“Milletvekillerimizle birlikte güzel şehrimiz Balıkesir’imizin her alanda güçlenmesi, büyümesi ve gelişmesi için çalışıyoruz.” ifadelerini kullanan Milletvekili Dr. Mustafa Canbey; “Sağlık alanında vatandaşlarımızın memnuniyet düzeyini daha da yükseltecek adımları hep birlikte atarak yeni projelerle Balıkesir’imizi sağlıkta marka kent yapacağız. Bunun için bir çok adımlar atıyoruz. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde 4 olan doktorlu istasyon sayımız 8’e yükseltilmiştir. İl dışından Atatürk Şehir Hastanemize gerçekleşecek hasta sevklerinde ve İl dışına yapılacak hasta sevklerinde kullanılmak üzere Atatürk Şehir Hastanemize yapılacak olan Helipet(Acil İniş Alanı) ödeneği bakanlığımız tarafından gönderilmiştir. En yakın zamanda proje ve yapım hizmetlerine başlanacaktır. Ayvalık Devlet Hastanemiz C rol grubundan B rol grubuna yükseltilmiştir. Bu sayede Ayvalık ilçe hastanemizde hizmet genişlemesi sağlanacak ve sunulan sağlık hizmeti daha da kaliteli bir hale gelecektir. Balıkesir Devlet Hastanemizin 400 yataklı ek binasının temeli atıldı. 400 yataklı Edremit Yeni Devlet Hastanesi için de kazma vuruluyor. Balıkesir’imize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Balıkesir’imize her alanda yatırımlar yapmaya, şehrimizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamaya devam edeceğiz.” dedi.


Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR