Arabanın üzerine düşen kadının acı ölümü

Elazığ’da, balkonda dengesini kaybederek 4. kattan park halindeki aracın üzerine düşen kadın, hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 11:19 GÜNCELLEME 22.05.2024 11:59 ÜLKE'DE BUGÜN
Arabanın üzerine düşen kadının acı ölümü
Arabanın üzerine düşen kadının acı ölümü

Olay, dün sabah saatlerinde merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi Şık Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde yalnız olan Narin Yürek (70), sabah hava almak için balkona çıktı. Dengesini kaybeden yaşlı kadın, 4. kattan park halindeki hafif ticari aracın üzerine düştü. Kadının düştüğünü fark eden esnafın haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan talihsiz kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Malalesef balkonların duvar ve demirleri çok alçak yapılıyor. İnsan bir an için eğilse veya sendelese ya da dengesini kaybetse, aşağı düşer Allah korusun. Hele çocuklar ve yaşlılar için çok daha tehlikeli bu durum. En az 1,5 metre yükseklikte olmalı bence.
    Cevapla
  • cezmi 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin ,ailesinie sabir baslari sag olsun., üzüntüyle aniyorum.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR