Dedikodu yapan arkadaşını öldürdü

Balıkesir Edremit'te, ağılda tabancayla vurulmuş olarak ölü bulunan Sezgin Savaş’ın arkadaşı Emre Gündüz tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 12:17 GÜNCELLEME 22.05.2024 12:43 ÜLKE'DE BUGÜN
Dedikodu yapan arkadaşını öldürdü
Dedikodu yapan arkadaşını öldürdü

Gündüz'ün ifadesinde Savaş'ı dini nikahlı birlikte yaşadığı kadın hakkında dedikodu yaptığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olay, dün saat 10.00 sıralarında ilçeye bağlı Hamidiye Mahallesi, Şehit Hayrettin Karabıyık Caddesi'nde meydana geldi. Berber Sezgin Savaş'a ait ağıldan silah sesi duyuldu. Çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Adrese sevk edilen ekipler, Savaş'ı ağılda ölü buldu. Tabancayla vurulduğu tespit edilen Savaş'ın cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Polis, Savaş'ın ölümüne ilişkin başlattığı çalışma kapsamında arkadaşı Emre Gündüz'ü olayda kullanıldığı belirtilen tabanca ile evinde gözaltına aldı. Gündüz'ün ifadesinde Savaş'ı dini nikahlı birlikte yaşadığı kadın hakkında dedikodu yaptığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Salih KIRBAŞ 3 hafta önce Şikayet Et
    . nikah seni ve aileni çocuklarını hukuken tanzim eden nikahtır. peygamber efendimiz 25 yaşında hatice annemizle hangi nikahla evlendi? o günün mekke devletinin geçerli nikah sistemiyle evlendi ve çocukları oldu. . aileyi yasal olarak koruyan veya tanzim eden neyse o nikah geçerlidir. dini nikah insanlar zina yapmayı kılıf bulmak ahlaksızlığını dini nikah adı altında meşrulaştırmak.
    Cevapla
  • Abdullah 3 hafta önce Şikayet Et
    Cahil cahil yazmayın. Allah'ın emrettiği şekilde yapılan nikah geçerli olan nikahdır. Diğeri ,Allah katında kabul edilen bir nikah değildir. İslam nikahının üzerine devlet nikahı yapmada bir sakınca da yoktur. Tabi müslümanlar için.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR