4 aylık bebeğin kahreden ölümü

Isparta-Antalya karayolunda otomobilin bariyerlere çarpması sonucu 4 aylık bir bebek hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 10:19 GÜNCELLEME 23.05.2024 10:19 ÜLKE'DE BUGÜN
4 aylık bebeğin kahreden ölümü
4 aylık bebeğin kahreden ölümü

Kaza, saat 16.00 sıralarında Burdur’un Ağlasun ilçesi Çamlıdere köyü Isparta-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Isparta-Antalya karayolunda seyir halinde olan Abdülkadir G. (57) idaresindeki 07 YJ 144 plakalı otomobil yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada yolcu olarak bulunan İbrahim G. (25), ve 4 aylık bebek T.N.G. ağır yaralanırken, Ceren G. (21) ise hafif şekilde yaralandı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulans ile Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 aylık bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer yaralıların tedavisi ise sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR