Gece tartıştığı eşini, sabah uyurken öldürdü

Erzurum'da 71 yaşındaki adam, gece tartıştığı 73 yaşındaki eşini sabah uyurken yatağında tabancayla vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 15:25 GÜNCELLEME 24.05.2024 15:53 ÜLKE'DE BUGÜN
Gece tartıştığı eşini, sabah uyurken öldürdü
Gece tartıştığı eşini, sabah uyurken öldürdü

Olay, sabah saatlerinde, Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi'ndeki Şenol Evler A Blok'ta meydana geldi. Yaklaşık 2 yıldır aralarında şiddetli geçimsizlik bulunduğu iddia edilen 3 çocuk sahibi Hangül ve Halil Ciğerli çifti, yalnız yaşadıkları evde gece tartıştıktan sonra uyudu. Sabah Halil Ciğerli, evdeki tabancayı alıp eşinin uyuduğu odaya gitti. Eşinin başına 2 el ateş edip öldüren Ciğerli, bir süre bekleyip, dışarı çıktı. Ciğerli, cep telefonuyla polisi arayıp eşini öldürdüğünü belirterek teslim olmak istediğini söyledi. Adrese gelen polis ekiplerine, evini gösterip teslim olan Ciğerli, gözaltına alındı. Eve giren polis ve sağlık ekipleri, Hangül Ciğerli’nin cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından Hangül Ciğerli'nin cenazesi, morga kaldırıldı. Olayı duyup gelen çiftin yakınları gözyaşı döktü.

Prostat kanseri olan Halil Ciğerli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • çağrıbey 3 hafta önce Şikayet Et
    yine şeytan kazandı
    Cevapla
  • Canavar çoğaldı 3 hafta önce Şikayet Et
    Ateşi bol olasısice, 71 gelmişsin gebereceksin zaten, bu acelen ne, şimdi hem dünya da hem ahirette doya doya yan bakalım.
    Cevapla
  • ... 3 hafta önce Şikayet Et
    Aranızda ne geçti bilemeyiz ama çok aybettin. Yakışmadı.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Dünyanın çivisi çıktı. Ne diyeceğimizi, ne yazacağımızı şaşırdık. Allahım zulmetmekten ve zulme uğramaktan bizleri muhafaza eyle.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Mevlanalar, yunuslara gerek yok, Allah'ın kitabının anlaşılması ve yaşanması gerek kötülüklerin yok olması için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR