Acı olay: Kızını kurtarmak isterken can verdi

Antalya Kumluca'da bulunan Papaz Koyunda, denize giren kızının yardım çığlıklarını duyan baba kızını kurtarmak isterken boğularak can verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.05.2024 10:54 GÜNCELLEME 25.05.2024 11:06 ÜLKE'DE BUGÜN
Acı olay: Kızını kurtarmak isterken can verdi
Acı olay: Kızını kurtarmak isterken can verdi

Olay Mavikent Papaz Koyu Sahilinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu aile piknik yaptığı sırada Berfin Ahmet (12) isimli kız çocuğunun denizde yüzmeye başladı. Bu sırada dalgaların artmasıyla suda çırpınmaya başlayan kızının çığlığını duyan babası Habat Ahmet (45) ve amcası Nuri Ahmet (28) kızını kurtarmak için denize girdi. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların da yardımıyla kurtarma çalışması başlarken Berfin Ahmet'in yüzme bilmeyen babası Habat Ahmet'de dalgaların arasında daha fazla tutunamadı. Amca Nuri Ahmet ile kız çocuğu Berfin Ahmet bilinçleri açık hayati tehlikeleri olmaksızın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılıp kıyıya çıkarılırken baba Habat Ahmet olay yerinde 112 ambulans ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • serkan 3 hafta önce Şikayet Et
    yüzme bilmiyorsanız dalgalı bölgelerde ne işiniz var
    Cevapla
  • Bahattin emecen 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • mehmet efe 3 hafta önce Şikayet Et
    babalık bu işte gözünü kırpmadan ölüme koşar.Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR