En güvendiği elemanı 1 milyon TL'lik vurgun yaptı

Hatay Dörtyol'da bir şahıs, çalıştığı kuyumcudan yaklaşık 1 milyon TL'lik vurgun yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 10:08 GÜNCELLEME 31.05.2024 11:00 ÜLKE'DE BUGÜN
En güvendiği elemanı 1 milyon TL'lik vurgun yaptı
En güvendiği elemanı 1 milyon TL'lik vurgun yaptı

Kuyumcu Ufuk Aydın, personelin 7 aylık süreçte 1 milyon liralık vurgun yaptığını belirterek, “Bu elemanımız en son aklımıza gelecek elemanımızdı çünkü kendisine çok güvenmiştim, benden sonra yetkili insandı” dedi.

İddiaya göre, Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi'nde kuyumcu dükkanı işleten Ufuk Aydın, yaklaşık 7 aydır kasada sürekli eksik çıkması üzerine durumdan şüphelenerek iş yerindeki kamera sayısını arttırdı. Personeline fark ettirmeden takibe başlayan Aydın, kamera görüntülerinde hırsızın “Çok güvenmiştim” dediği H.G. isimli elemanı olduğunu fark etti. Aydın, 7 aylık süreçte kendisini yaklaşık 1 milyon TL zarara uğratan H.G.'yi polis karakoluna şikayet etti. İhbar üzerine iş yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Öte yandan, şüpheli şahsın masanın üzerinde duran parayı alarak, cep telefonuyla birlikte cebine koyduğu anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

“7 ay içerisinde 1 milyon lira civarında hırsızlık olayı gerçekleştirdi”

Kuyumcu Ufuk Aydın, kasada eksik çıkması üzerine durumdan şüphelenerek kamera sayısını arttırdıklarını belirterek, “40 yıllık kuyumculuk mesleğini icra ediyorum. İş yerimizin kasasında yaklaşık 7 aydır eksikler çıkıyor, bu eksikleri bulmak adına araştırmalar yaptık. İş yerimize ilave 6 adet güvenlik kamerası daha ekledik. İş yerimizdeki hırsızlık yapan elemanımızı bu şekilde yakalamış olduk. Bu elemanımız en son aklımıza gelecek elemanımızdı çünkü kendisine çok güvenmiştim, benden sonra yetkili insandı, büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Tahmini 7 ay içerisinde 1 milyon lira civarında hırsızlık olayı gerçekleştirdi” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Seyit Ali alkan 2 hafta önce Şikayet Et
    Herşeyi gecin adam Muhammed yakuta benziyor bı tek ben mi benzettim acaba ????
    Cevapla
  • Hasan 2 hafta önce Şikayet Et
    Bende benzettim moruk.
    Cevapla
  • aerolite 2 hafta önce Şikayet Et
    Patronun , işçisinden çalması normal görülürken, işçinin patrondan çalması anormal gösteriliyor. Çünkü birisi devlet destekli, yasal bir durum. Diğeri yasadışı.
    Cevapla
  • Cenk 2 hafta önce Şikayet Et
    Hırsızlığa zemin mi olusturuyorsunuz?
    Cevapla
  • Hakim 2 hafta önce Şikayet Et
    Hayat şartları ne kadar zor olsa da ne kadar adalet olmasa da İslam dininde hırsızlık haram bu yüzde cezası neyse çekmeli
    Cevapla
  • Kürşat 2 hafta önce Şikayet Et
    Güven kontrole mani değildir
    Cevapla
  • Emin Tekin 2 hafta önce Şikayet Et
    doğru cevap
    Cevapla
  • HASAN 2 hafta önce Şikayet Et
    İnsan bu zamanda babasına ve kardeşine bile güvenmiyor sen kuyumcu dükkanını elemana teslim etmişsin hata sende varını yoğunu adama teslim etmişsin bu zamanda nerede öyle dürüst insan bize eleman lazım oldu alamadık kimseyi biz beş kardeştik beraber çalışorduk yakın zamanda işimizi bıraktık dürüst insan olmadığı için işimiz ağırdı onun için bıraktık hırsıza fırsat vermeyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR