İstanbul'da dehşet: Yolda yürüyen çocuğa mermi isabet etti

İstanbul Sultanbeyli’de düğün konvoyundan havaya ateş açılması sonucu, caddede yürüyen 13 yaşındaki çocuğun koluna yorgun mermi isabet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2024 11:57 GÜNCELLEME 27.05.2024 12:33 ÜLKE'DE BUGÜN
İstanbul'da dehşet: Yolda yürüyen çocuğa mermi isabet etti
İstanbul'da dehşet: Yolda yürüyen çocuğa mermi isabet etti

Olay saat 13.30 sıralarında Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi Eyyubi Caddesi'nde meydana geldi. 13 yaşındaki Semih A. fırından simit aldıktan sonra evine gitmek üzere caddede yürümeye başladı. Bu sırada yolda ilerleyen düğün konvoyundan havaya ateş açıldı. Tabancadan çıkan yorgun mermi Semih A.‘nın koluna isabet ederek çocuğun yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Haberi alan Semih A.'nın anne ve babası da olay yerine geldi. Kolundan yaralanan aSemih A. ambulansla Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.Diğer yandan park halindeki 1 aracın üzerinde de 2 adet mermi çekirdeği bulundu.

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • DADAŞ 3 hafta önce Şikayet Et
    yeter artık birisi bu magandalara dur desin nedir bu milletin bu hayvanlardan çektiği
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR