Peş peşe başıboş köpeklerin saldırısına uğradı!

Ordu'nun Korgan ilçesinde Nuh Ç. isimli vatandaş başıboş köpekler tarafından peş peşe saldırıya uğradı. Hafif yaralanan Nuh Ç.'nin yardımına mahalle sakinleri yetişti.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2024 17:50 GÜNCELLEME 16.09.2024 18:13 ÜLKE'DE BUGÜN
Peş peşe başıboş köpeklerin saldırısına uğradı!
Peş peşe başıboş köpeklerin saldırısına uğradı!

Olay, ilçeye bağlı Korgan Merkez Mahalle, Dip Sokak üzerinde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuh Ç. isimli vatandaş sokakta yürüdüğü esnada başıboş  köpeklerinin saldırısına uğradı. 

Sokakta bulunan 4 köpekten 3'ü Nuh Ç.'nin üzerine doğru gelirken, 2'si saldırdı.

Köpekler ile bir süre mücadele eden Nuh Ç., bağırarak çevresinden yardım istedi. Bu esnada köpeklerin kol ve bacak kısmından yakaladığı Nuh Ç. yere düştü. Mahalle sakinlerinin bağırması üzerine köpekler olay yerinden uzaklaştı.

Kaldırımda oturarak ambulans çağrılması yönünden yardım isteyen Nuh Ç., hafif yaralandı.



KÖPEKLER İKİNCİ KEZ KOVALADI

Şahsın kaldırımda oturduğu esnada yeniden gelen köpekler, bu sefer şahsın üzerine koştu. Köpekleri fark eden Nuh Ç. olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Öte yandan olay anları bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Ceren Doktor 10 saat önce Şikayet Et
    Türkiye kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine alındı. Eskişehir’de ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) Türkiye’yi kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine aldığı belirtildi. Bu listede Türkiye, haritadaki en kırmızı ve en tehlikeli kategori olan ‘Endemik insan kuduzu’ sınıfında yer aldı.
    Cevapla
  • AHMET 2 gün önce Şikayet Et
    Bazı saatlerde sokaktaki köpek sayısı artıyor, insan sayısı da azalıyor. O an cesaret bulan köpekler kadın çocuk yaşlı demeden saldırıyor.
    Cevapla
  • adalet 2 gün önce Şikayet Et
    Allah kahretsin bu kanunlara uymayanlara
    Cevapla
  • AVUKAT MURAT KURBAN 2 gün önce Şikayet Et
    sokak köpekleri tarafından ısırılan tüm vatandaşlarımız, öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası (500.000 EURO tazminat alan mağdurlarımız var) açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır. alacağınız tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
    Cevapla
  • Avukat Hilmi 2 gün önce Şikayet Et
    öncelikle, sokak köpekleri tarafından ısırılan ve zarara uğratılan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. tavsiyem iyi bir avukat tutmanız ve anayasada yer alan "idari hizmet kusuru" kanuna dayanarak belediye ve valilik hakkında yüklü bir tazminat davası (500.000 EURO tazminat alan mağdurlarımız var) açmanızdır. bu sizin kanuni hakkınızdır ve alacağınız tazminatla zengin bile olabilirsiniz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR