Husumetlisine kurşun yağdırdı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde husumetlisine silahla ateş açan bir şüpheli, 5 kişiyi daha vurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2024 15:56 GÜNCELLEME 17.09.2024 16:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Husumetlisine kurşun yağdırdı!
Husumetlisine kurşun yağdırdı!

Olay, Eroğlan Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'ne gerçekleşti. F.M, özel hastanenin yakınında çay bahçesinde oturan ve önceden aralarında husumet bulunan Hüseyin Açıkgöz'e yanındaki tabancayla 10 el ateş açtı.

Açıkgöz'ün sağ kolu ve bacağı ile göğsünden yaralandığı saldırıda, seken kurşunlar çevrede bulunan Mustafa Çimen, Resmiye Hacıfazlıoğlu, Ayşe Ceylan, Şevval Afacan ve Safiye Korkmaz'a isabet etti.

Yaralanan 6 kişi, olay yerinin yakınındaki özel hastanede tedavi altına alınırken, motosikleti ile kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtları incelendi. Kayıtlarda, Açıkgöz'ün F.M'yi görünce oturduğu sandalyeden kalkıp uzaklaşmaya çalıştığı, başında kask bulunan saldırganın bu kişiyi takip ederek ateş ettiği görülüyor.

KAYNAK : AA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • RTEEBU 1 gün önce Şikayet Et
    Hayvandan daha aşağı yaratık...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR