Tofaş park halindeki tıra ok gibi saplandı! Feci kaza kamerada

Ankara'da seyir halindeki bir otomobil park halindeki tıra ok gibi saplandı. Yaşanan feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, bir kişi ise ağır yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 17:18 GÜNCELLEME 19.09.2024 17:30 ÜLKE'DE BUGÜN
Tofaş park halindeki tıra ok gibi saplandı! Feci kaza kamerada
Tofaş park halindeki tıra ok gibi saplandı! Feci kaza kamerada

 

Ankara'nın Akyurt ilçesi Altınova Mahallesi Çankırı caddesinde meydana gelen kazada seyir halindeki Fıat Tofaş marka otomobil park halindeki tıra arkadan çarptı.

Kaza sonucunda otomobilde bulunan Hatice Mucuk hayatını kaybederken otomobil sürücüsü olan Hatice Mucuğun eşi İzzet Mucuk ise ağır yaralandı.

Hayatını kaybeden Hatice Mucuk'un cenazesi Akyurt ilçesinde toprağa verildi.

Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • yani 5 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Ama kaza çok tuhaf.
    Cevapla
  • vatan 6 saat önce Şikayet Et
    hep aynı tür kazalar bu tır ve kamyon sürücüleri hemen yolun kenarına park ediyorlar ve bir sürü insanın ölümüne neden oluyorlar... benim anlmadığım içişleri bakanlığı bu kazalarla ilgili neden istatistik çıkartmaz neden bu sürücülere gerekli cezalar verilmez.. aynı olay benim başıma geliyordu son anda farkettim Allah korudu...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR