Afacanın sokak merakı bakın başına ne getirdi?

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 7 yaşındaki bir çocuk balkondan sokağa bakmak isterken başını demir korkuluklara sıkıştırdı. Çocuğun yardımına itfaiye ekipleri yetişti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 14:02 GÜNCELLEME 17.10.2024 15:44 ÜLKE'DE BUGÜN
Afacanın sokak merakı bakın başına ne getirdi?
Afacanın sokak merakı bakın başına ne getirdi?

Olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre olay, yaşadıkları ikinci kattaki evin balkonuna çıkan 7 yaşındaki Rabia G., kafasını demir korkuluklardan dışarı çıkartıp sokağa bakmak istedi.

Bir süre sokaktan geçenleri izleyen küçük kız, kafasını demir korkuluklara sıkıştırdı.

Ailesi küçük kızın kafasını çıkartamayınca itfaiyeye haber verdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri tarafından demir korkuluk keserek kafası sıkıştığı yerden çıkartılan kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Yavuz 1 saat önce Şikayet Et
    Benzeri küçük kızımın başına geldi. Parmaklıkları açmaya gerek kalmadan kolaylıkla ters taraftan çıkarılabilir. Yani vücudun olduğu taraftan dışarıya doğru rahat geçer.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR