Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama...

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan Şenol ve Nafize Yılmaz çifti, 1982 yılında evlendiler. Maddi imkansızlık nedeniyle düğün yapamayan çift 42 yılın ardından çok istedikleri o düğünü yaptılar.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2024 11:04 GÜNCELLEME 20.10.2024 11:24 ÜLKE'DE BUGÜN
Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama...
Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama...

Koçarlı ilçesinin Orhaniye Mahallesi'nde yaşayan ve 42 yıl önce dayısının kızı Nafize Yılmaz'ı (59) kaçıran Şenol Yılmaz (61), ailesinin ekonomik durumu nedeniyle resmi nikah kıyılmasına rağmen düğün yapamamıştı.

O dönem kırsal bir bölgede büyüyen Şenol Yılmaz, maddi zorluklar nedeniyle düğün yapma imkanlarının olmadığını, eşini kaçırarak evlendiğini ve yıllardır içinde ukde kalan düğün hayalini 42 yıl sonra gerçekleştirdiğini anlattı.

EVLİLİK HİKÂYELERİNDE DALLAS DİZİSİNİN DE PAYI VAR

Şenol Yılmaz, evlilik hikâyesini anlatırken o dönemde Türkiye'de çok popüler olan Dallas dizisinin de kaçışlarına vesile olduğunu esprili bir dille dile getirdi. Nafize Yılmaz'ı kaçırırken yaşadıkları anları hatırlatan Yılmaz, kayınvalidesi tarafından fark edilince korkup gitmek isteyince eşinin kendisini alıp evden uzaklaştıklarını söyledi.

Kaporta ustası olarak çalışan Şenol Yılmaz ve ev hanımı Nafize Yılmaz, üç çocuk, iki gelin ve bir torun sahibi. Yılmaz çifti, ailelerinin teşvikiyle yıllardır gerçekleştiremedikleri düğünü yapmaya karar verdiler.

İncirliova'nın Sınırteke Mahallesi'nde bir evin bahçesinde yapılan düğüne aile üyeleri, arkadaşları ve komşuları katıldı.

ÇOCUKLARININ VE KOMŞULARININ TEŞVİKİYLE DÜĞÜN YAPTILAR

Düğünde mutluluğunu paylaşan Nafize Yılmaz, kaçırılma sürecinde yaşadığı duyguları gülerek anlattı.

"Şimdi olsa yine kaçardım" diyen Nafize Yılmaz, çocukları ve komşularının teşvikiyle düğün törenini düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz çifti, 42 yıl sonra hayalini kurdukları düğünü yapmanın verdiği mutluluğu dostlarıyla paylaştı. Gece boyunca süren müzik eşliğinde oynayıp eğlenen davetliler, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğüne katılan davetliler Yılmaz çiftine takı taktı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR