Gelin çiçeğini yakalamak isteyen erkekler, gelini yere düşürdü

İstanbul Esenyurt'ta iki ayrı düğünde sıra dışı anlar yaşandı. Gelin çiçeğini kapmak isteyen erkekler, çıkan itişmede gelini yere düşürdü. Diğer düğünde ise damadın arkadaşları takı olarak jant ve plaka hediye etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2024 12:34 GÜNCELLEME 21.10.2024 13:47 ÜLKE'DE BUGÜN
Gelin çiçeğini yakalamak isteyen erkekler, gelini yere düşürdü
Gelin çiçeğini yakalamak isteyen erkekler, gelini yere düşürdü

Esenyurt'ta aynı gün gerçekleşen iki ayrı düğünde komik anlar yaşandı. 

İKİ ERKEK ÇİÇEĞİ KAPMAK İSTERKEN GELİNİ YERE DÜŞÜRDÜ

Nikah sonrasında gelin, çiçeğini arkadaşlarına atmak istediği sırada arbede yaşandı. Bu sırada çiçeği almak için mücadele eden iki erkek gelinle birlikte yere düştü.

 

DAMADA PLAKA VE ARABA JANNTI TAKILDI 

Bir başka düğünde ise damadın arkadaşları, takı töreninde sıra dışı bir kortej yaptı. Beş arkadaş ellerindeki plaka ve araba jantlarını damada takarken, o anlar kameraya yansıdı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR