Niğde'de bakım merkezinde kalan 9 yaşındaki çocuğun şiddet sonucu öldüğü iddia edildi!

Niğde’de engelli bakım merkezinde, 9 yaşındaki bir çocuğun şiddet sonucu hayatını kaybettiği iddiaları üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma devam ederken, kuruluş çalışanları açığa alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 13:28 GÜNCELLEME 24.10.2024 13:47 ÜLKE'DE BUGÜN
Niğde'de bakım merkezinde kalan 9 yaşındaki çocuğun şiddet sonucu öldüğü iddia edildi!
Niğde'de bakım merkezinde kalan 9 yaşındaki çocuğun şiddet sonucu öldüğü iddia edildi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 9 yaşındaki bir çocuğun gördüğü şiddet sonucu hayatını kaybettiği iddiası üzerine soruşturma başlattı. 

BAKAN GÖKTAŞ TALİMAT VERDİ

Edinilen bilgiye göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından verilen talimatla, sağlıklı bir soruşturmanın yapılabilmesi amacıyla ihmali bulunduğu ileri sürülen kuruluş çalışanları açığa alındı. 

ADLİ SORUŞTUMA DEVAM EDİYOR

Bakanlık, konunun derinlemesine soruşturulması için suç duyurusunda bulurken, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili başlatılan adli soruşturmanın da devam ettiği öğrenildi.

Adli ve idari soruşturma devam ederken, çocuğun ölüm nedeni kesin olarak otopsi sonucuyla belirlenecek.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Mehmet 9 saat önce Şikayet Et
    Ben açıklamadan bir şry anlayamadım. İhmali bulunanlar demiş acaba bu kendisi değil mi
    Cevapla
  • Misafir 11 saat önce Şikayet Et
    Merhametsiz insanlar! Allah ıslah etsin sizi. O yavrular size emanet. Bakıp sevap kazanacağınız zulüm ediyorsunuz. Allah ıslah etsin sizi!
    Cevapla
  • Dybkr 11 saat önce Şikayet Et
    Kim yaptıysa hemen bulunup cezaevine atılır ins nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor insan artık aklım almıyor bu kadar kötü bir dünyada, yaşamak ve bunlarla basetmek çok çok zorluyor insanı çok şükür ki cehennem var sadece bu dünyadaki cezaevi ,etmiyor diğer tarafında cezalarını çekerler ins
    Cevapla
  • bülent duman 12 saat önce Şikayet Et
    çocuğun yeri anne kucağıdır.yuvalar değil.devlet bir an önce iş yerlerinde kreşler açmalı.çocuklar anne gözetiminde olmalı.ve kesinlikle kadınlar her yerde çalışmamalı.aile yıkıldı.sonuç bu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR