Ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı: Anne hayatını kaybederken, oğlu yaralandı

Aksaray'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, sokak çıkışındaki kavşaktan anayola çıkan anne ve oğlunun bulunduğu otomobile çarptı. Kazada, sürücü olan anne hayatını kaybederken oğlu ve diğer araç sürücüsü yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 15:51 GÜNCELLEME 26.10.2024 16:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı: Anne hayatını kaybederken, oğlu yaralandı
Ehliyetsiz sürücü trafikte dehşet saçtı: Anne hayatını kaybederken, oğlu yaralandı

Kaza, Aksaray Ortaköy Kara yolu üzeri ilçe merkezinde gerçekleşti. 

Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu ehliyetsiz sürücü D.Ç. (18) idaresindeki 06 DDH 702 plakalı otomobil, sokak çıkışındaki kavşaktan anayola çıkan Fadimana Özkan'ın (45) kullandığı otomobile çarptı.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler, araçta sıkışan Fadimana Özkan, oğlu S.Ö. ve ehliyetsiz sürücü D.Ç.'yi çıkarılarak ilk müdahale yapıldı. 

Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Fadimana Özkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

Kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvelik kamerasına yansıdı. 

Kamera kayıtlarında, anayoldan gelen ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin sokaktaki kavşaktan çıkan otomobil ile çarpışması ve araçların savrulduğu görülüyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Misafir 39 dakika önce Şikayet Et
    önce insan olacaklar sonra ehliyet verilecek. ehliyet bir kagıttır.
    Cevapla
  • Yediemirler 1 saat önce Şikayet Et
    Kasten öldürmekten İdam edilmeli..İDAM gelsin artık yeterrrrr
    Cevapla
  • Tufan 1 saat önce Şikayet Et
    Görünen kadının da yola hatalı girdiği. Öteki zaten son sürat geliyor Allah ıslah etsin yavaş git vicdansız. Yavaş olsa Allah bilir belki de kadın ölmezdi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR