Trabzon'da düğün şakaya döndü! Mezar taşıyla başladı...

Trabzon'un Sürmene ilçesinde düzenlenen düğünde, geleneksel eğlencelerin ötesine geçilerek alışılmışın dışında bir "şaka" sahnelendi. Damadın arkadaşları evliliğe adım atan arkadaşları için mezar taşı yaptırarak helallik istediler.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 13:51 GÜNCELLEME 28.10.2024 15:20 ÜLKE'DE BUGÜN
Trabzon'da düğün şakaya döndü! Mezar taşıyla başladı...
Trabzon'da düğün şakaya döndü! Mezar taşıyla başladı...

Sürmene ilçesinde, evliliğe adım atan Cevat Can ve Elif Çilingir çiftinin düğününde, damadın arkadaşlar garip bir sürpriz hazırladı.

MEZAR TAŞINA ÖLÜM NEDENİ "EVLİLİK" YAZILDI

Arkadaşları, damadın isminin yazılı olduğu, ölüm tarihi olarak düğün günü olan 26.10.2024’ün bulunduğu ve ölüm sebebinin “Evlilik” şeklinde yazıldığı bir mezar taşıyla düğüne katıldılar.

Ayrıca, cenazelerde kullanılan “Acı kaybımız” yazılı bir çelenkle gelerek dikkat çektiler.

Mezar taşını taşıyan arkadaşları, bir cenaze törenine benzer şekilde, kendi aralarından seçtikleri bir “hoca” ile damadın bekarlık hayatı için helallik istedi.

“Bekar dünyasından evlilik hayatına intikal eden Cevat kardeşimizi nasıl bilirdiniz?” ve “Bekar zamanlarından kalma haklarınızı helal ediyor musunuz?” sorularıyla renkli anlar yaratılmaya çalışılsa da, bu mizah anlayışı geleneksel düğün adetlerinden oldukça farklı görüldü. 

TAKI OLARAK; EMZİK, MUTFAK ÖNLÜĞÜ VE MUTFAK ELDİVENİ TAKILDI

Damat ve gelin bu sıra dışı hediyeler karşısında şaşkınlık yaşarken, damadın boynuna esprili hediyeler olarak bir emzik, mutfak önlüğü ve mutfak eldiveni asıldı.

 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • misafir 8 saat önce Şikayet Et
    Boşluktan ne ile uğraşacağını bilmiyorlar!!!
    Cevapla
  • İlhan Ekinci 11 saat önce Şikayet Et
    Nekadar gereksiz boş işlerle uğraşıyorlar vahh vah ne kadar komik amanda aman
    Cevapla
  • Vanlı 11 saat önce Şikayet Et
    Millet kafayı yemiş artık ne yapacağını bilmiyor.Allah sonumuzu hayır eylesin
    Cevapla
  • tsli 11 saat önce Şikayet Et
    ALLAH akıl fikir versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR