Yer: Samsun! Evden cephanelik çıktı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve yapılan operasyonda çok sayıda silah ve bıçak ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltın alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2025 08:53 GÜNCELLEME 24.03.2025 10:16 ÜLKE'DE BUGÜN
Yer: Samsun! Evden cephanelik çıktı
Yer: Samsun! Evden cephanelik çıktı

Alınan bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde bir eve operasyon düzenledi.

Ele geçirilen bıçaklar.Ele geçirilen bıçaklar.

32 BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ 

Evde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 32 adet 6136 sayılı kanun kapsamında olan sivri uçlu, oluklu bıçak ve kama, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet muşta, 59 adet tabanca fişeği, 8 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 971 adet tüfek fişeği bulundu.

arama yapılan evden çıkan tüfekler. arama yapılan evden çıkan tüfekler.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Operasyon kapsamında Z.G. (46) yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR