Akran zorbalığında yeni gelişme! Başını taşla ezip "Baba tahliye" paylaşımı yapmıştı...

Konya'da futbol antrenmanı sonrası arkadaşı Hasan Berat Güldağı'nın (13) başına taşla vurarak kafatasını parçalayan T.F. (13) 6 gün sonra tahliye edilmişti. Sosyal medyada “baba tahliye” paylaşımı yapan T.F. yeniden tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.12.2025 16:31 GÜNCELLEME 20.12.2025 16:58 ÜLKE'DE BUGÜN
Akran zorbalığında yeni gelişme! Başını taşla ezip "Baba tahliye" paylaşımı yapmıştı...
Akran zorbalığında yeni gelişme! Başını taşla ezip "Baba tahliye" paylaşımı yapmıştı...

Olay, 8 Aralık Pazartesi günü Konya'nın Meram ilçesinde bulunan Mehmet Beğen Ortaokulu'nda meydana geldi.

Aynı okulda 8. sınıfta öğrenim gören Hasan Berat Güldağı (13) ile T.F. (13) futbol antrenmanına katıldı.

17 yaşındaki Eyüp kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü! Davada yeni gelişme 17 yaşındaki Eyüp kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü! Davada yeni gelişme

Çanakkale'de şüpheli ölüm: 39 suç kaydı bulunan zanlı gözaltına alındıÇanakkale'de şüpheli ölüm: 39 suç kaydı bulunan zanlı gözaltına alındı

Bir ömür sigortasız çalışan Hasan amcadan haber varBir ömür sigortasız çalışan Hasan amcadan haber var

Akran zorbalığı: 9 yaşındaki çocuk, arkadaşını hastanelik etti Akran zorbalığı: 9 yaşındaki çocuk, arkadaşını hastanelik etti

PARKE TAŞIYLA ARKADAŞININ KAFASINI PARÇALADI 

İddiaya göre, antrenman çıkışında T.F., Hasan Berat’ın bacağına taş attı.

Tepki üzerine bu kez yerden aldığı parke taşından büyük bir taşı gerilerek arkadaşının kafasına vurdu.

Saldırının ardından T.F. olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Hasan Berat Güldağı, ilk olarak Meram Devlet Hastanesi'ne, ardından durumu kritik olduğu için Konya Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Yapılan tetkiklerde kafatasının parçalandığı, beyin zarının yırtıldığı ve beyninde hava oluştuğu tespit edildi.

Hasan Berat Güldağı (13)

 

KAFATASI TİTANYUM PLAKALARLA ONARILDI 

Hasan Berat, 5 gün yoğun bakımda, 5 gün serviste tedavi gördü.

Parçalanan kafatası, titanyum plakalarla yeniden oluşturuldu.

Doktorlar, kalıcı hasar riskinin sürdüğünü belirtti.

Olayın ardından aile şikayetçi oldu.

6 GÜN SONRA TAHLİYE OLDU

Saldırıyı gerçekleştiren T.F., çocuk şube ekiplerince gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi, 6 gün sonra da tahliye oldu.

Tahliye edilen T.F.’nin sosyal medya hesabından yaptığı "Baba tahliye" paylaşımı, arka planda mafya temalı müzikle servis edilince tepki çekti.

13 yaşındaki T.F. yeniden tutuklandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgilere göre, dosyada ortaya çıkan yeni deliller, mevcut delil durumu ve suç vasfının değişmesi üzerine 13 yaşındaki T.F. yeniden gözaltına alındı.

T.F., "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi.

Haber: Zeki Dursun

KAYNAK : Haber7, İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Misafir 21 dakika önce Şikayet Et
    çocuk mocuk demeyin verincezasını
    Cevapla
  • Misafir 34 dakika önce Şikayet Et
    Tutuklanıp ceza alması için daha ne olacak ? Kanunlar cezayı kendiniz veren bize iş çıkarmayın mı demek istiyor? Bu çocuk ceza hakkettiği cezayı almazsa başka çocuklara çok güzel örnek olacak
    Cevapla
  • Behlüldane 37 dakika önce Şikayet Et
    Eger caydirici cezalar olmasa Topluma bela yetiştiriyoruz
    Cevapla
  • Sedef 38 dakika önce Şikayet Et
    Amerikaya giden anne oğulun orada ne muamele gördüğünü ibretle gördük. Çocuk ıslah evinde, sıkı disiplinde tutulmalı.
    Cevapla
  • Misafir 39 dakika önce Şikayet Et
    biri ömür boyu sürecek bir hasar aldı diğeri 6 günde tahliye... Adalet herkese lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR