Erzurum’da kar sürprizi: Mayıs ayında lapa lapa yağdı

Erzurum'da akşam saatlerinde başlayan ve tüm gece etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2026 10:35 GÜNCELLEME 07.05.2026 10:39 ÜLKE'DE BUGÜN
Erzurum’da kar sürprizi: Mayıs ayında lapa lapa yağdı
Erzurum’da kar sürprizi: Mayıs ayında lapa lapa yağdı

Edinilen bilgiye göre, Güzelyayla Geçidi mevkinde kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte görüş mesafesi 5 metrenin altına kadar düştü.

Akranı tarafından yerden yere vurulmuştu: Tutuklu sayısı 5'e yükseldiAkranı tarafından yerden yere vurulmuştu: Tutuklu sayısı 5'e yükseldi

Erzurum'da yürek ısıtan an: Yere düşen bayrağı asamadılar ama yerde de bırakmadılar Erzurum'da yürek ısıtan an: Yere düşen bayrağı asamadılar ama yerde de bırakmadılar

Valilik duyurdu: Antalya'da ormanlara girişler yasaklandıValilik duyurdu: Antalya'da ormanlara girişler yasaklandı

Ağrı'da toprak kavgası can aldı! Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri 15 yaşında Ağrı'da toprak kavgası can aldı! Gözaltına alınan 2 şüpheliden biri 15 yaşında

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

Yoğun tipi ve kar birikintileri nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti, bazı araçlar yolda kalma tehlikesiyle karşı karşıya geldi.

Erzurum'da kar sürprizi.

MAYIS AYINDA YAĞAN KAR SÜRPRİZ OLDU 

Yetkililer, bölgede seyahat edecek sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunurken, ani hava değişimi özellikle yaz mevsimini bekleyen vatandaşlar için sürpriz oldu.

Mayıs ayında gelen kar yağışı, Erzurum’un sert iklim yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kar yağışı gece boyu etkisini gösterdi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • MOSKOVACADDESİADANA 1 gün önce Şikayet Et
    Bereket olsun.Hey gidi yıllar 2002yılıMayısın15iydi Bingöl ilimizden Adanaya seyahatim esnasında Haserek dolaylarında tipiye yakalandık minübüs durakaldı itmekle zoraki çalıştı o dönemde sert kış yaşandı Genç ilçemizde kalorifer boruları faal iken dondu eksi 38 derecelere düştü ısı.Elazığ oto garında bahar havası şaşkınlığı yaşadım.Adana sıcaktı ısındım:)
    Cevapla
  • Camoha 2 gün önce Şikayet Et
    Mersin'e Mayıs ayında kar yağdı. Erzurum'a yağmış çok mu?
    Cevapla
  • Dadaş 2 gün önce Şikayet Et
    Dağın başına yağan kar Erzurum merkez de ve ovasında kar yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR