Voleybol: Efeler Ligi play-off

Voleybolda Efeler Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Halkbank, Afyon Belediyesi Yüntaş'ı 3-1 yenerek, seride durumu 2-0'a yaptı ve yarı finale çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2018 20:50 GÜNCELLEME 07.03.2018 20:50 SPOR
Voleybol: Efeler Ligi play-off
Voleybol: Efeler Ligi play-off

Karşılaşmaya köşelerden bulduğu sayılarla başlayan Halkbank, Burutay'ın servisleri ve arkadan gelerek ortadan yaptı hücumlarla sayılar üretti. Savunmada yetersiz kalan ve manşet sorunu yaşayan rakibi karşısında teknik molaya 12-10 önde giren mavi-beyazlı ekip, hücum yapmak için çok boş alan buldu ve tüm pozisyonlardan sayı üreterek seti 25-19 aldı.

Halkbank, 2. sete 4-0'lık seriyle başladı. İyi servis kullanan başkent ekibi, Burutay ve Petric'in etkili hücumuyla teknik molaya 12-7 önde girdi. Kadroyu gençleştirerek Loh ve Abdullah Çam'ı oyuna sokan ev sahibi takım, oyundaki üstünlüğünü devam ettirdi ve seti 25-14 kazandı.

3. sete basit hatalarla başlayan Afyon Belediyesi Yüntaş karşısında Halkbank, Petric ve Hernandez'in aldığı sayılarla teknik molaya 12-11 önde girdi. Konsantrasyon sorunu yaşayan ve basit hatalar yapan Halkbank karşısında direnci artan Afyon Belediyesi Yüntaş, seti 25-23 kazanarak skoru 2-1'e getirdi.

Başkent ekibinin, 3. setteki teknik molanın ardından yaşamaya başladığı manşet problemi dördüncü setin başında da devam etti. İki takımın da basit hatalar yaptığı setin teknik molasına 12-8 Ankara temsilcisinin üstünlüğüyle girildi. Halkbank, son bölümlerinde rakibinin oyunda kalamadığı seti 25-19 kazandı.

İlk maçı 3-0 kazanan mavi-beyazlılar bu galibiyetle play-off çeyrek final serisinde durumu 2-0 yaptı ve yarı finale yükselen ekip oldu.

Halkbank’ın yarı finaldeki rakibi Ziraat Bankası ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımları arasında 10 Mart Cumartesi günü oynanacak maçtan sonra belli olacak.



KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR