Ankara'daki metro kazasının ardından kurban kesildi

Ankaradaki metro kazasının ardından Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay sendika üyesi metro çalışanlarıyla kurban kesti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2018 11:48 GÜNCELLEME 03.04.2018 12:50 GÜNCEL
Ankara'daki metro kazasının ardından kurban kesildi
Ankara'daki metro kazasının ardından kurban kesildi

Toruntay, hat bakımı amaçlı çalışan iki metro treninin, Ulus makas bölgesinde kaza yapması sonucu Kızılay-Batıkent yönünde seferlere ara verildiğini hatırlatarak, metro teknisyenlerinin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde hattın yeniden açıldığını söyledi.

Metro işletmesinde yetkili sendika olduklarını belirterek Toruntay, "Arkadaşlarımızla bir araya geldik bundan sonraki süreçlerde kaza ve bela yaşanmaması için buradayız. Kurban kestik, Allah kabul etsin." dedi.

Toruntay, bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisinde bulunarak, "Burada çalışan bütün arkadaşlarımız Ankaralılara hizmet ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte bu ve benzeri kazaların bir sıkıntı olmadan, bu işletmemizde trenlerimiz Ankara halkımıza hizmet vermek üzere hazırlanıyor. Arkadaşlarımızın üstün gayretlerinden ve verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de bir sıkıntı olmaz." ifadelerini kullandı.

Mustafa Toruntay'ın konuşmasının ardından metro personelinin de katılımıyla kurban kesilip dua edildi.






KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR