Polislerden annelere uyarı!

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri annelerle bir araya geldi. Gençlerin nasıl suça buluştukları hakkında konuştu. Aynı zamanda Emniyet mensupları annelere çocuklarını polislerle korkutmamalarını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2019 17:16 GÜNCELLEME 01.02.2019 17:17 Anne/Çocuk
Polislerden annelere uyarı!
Polislerden annelere uyarı!

Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri annelerle bir araya geldi.

Annelerin yoğun ilgi gösterdiği programda yetkililer, "Çocuklarımız odalarına çekilip bilgisayar başına oturuyorlar ancak onları orada internet diye büyük bir tehlike bekliyor olabilir. Ayağımızın altında kalabalık etmesinler diye çok büyük baştan savma yapıyoruz. Bunu yaparken çocuğumuzu büyük tehlikelere yönlendiriyoruz. İnternet büyük bir suç deryası. Sizin bilmediğiniz sosyal içerikli çok tehlikeli oyun var. Eğer çocuklarınız internet kullanıyorsa kesinlikle ortak alanda kullansınlar. Sizin görebileceğiniz bir yerde interneti kullanmasını sağlayın. Çocuğunuzun sosyal medyasını gözetim altında tutun. Beğendiği sayfaları, takipçilerini inceleyin. Ama çocuğunuza onu takip ettiğinizi hissettirmeyin. Annem babam beni takip ediyor dememesin. Onun haberi olmadan yapın" şeklinde konuştu.

Ayrıca polisler annelerden "Önemli bir konu var. Çocuğunuzu kesinlikle polisle korkutmayın. Çocuğunuz yaramazlık yaptığı zaman ‘seni polise veririm’ demeyin. Polise saygı zoraki olabiliyor ama sevgi her zaman eksik kalıyor. İleride çocuklar kötü bir olay yaşadıklarında veya bir sorunla karşılaştıklarında polise gitmiyor. Korkutmayın ki çocuklar polisin yanına rahatlıkla gelebilsin" ricasında bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR