Meraklı Çocuk ile Annesi- Ölüm Ötesi hayat: Ahiret

İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi kitabının ‘Ölüm Ötesi Hayat: Ahiret’ hikayesinin animasyon filminde, ahiret hayatı anlatılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2019 08:00 GÜNCELLEME 15.11.2019 07:53 Anne/Çocuk
Meraklı Çocuk ile Annesi- Ölüm Ötesi hayat: Ahiret
Meraklı Çocuk ile Annesi- Ölüm Ötesi hayat: Ahiret

Mahmut Kaya tarafından kaleme alınan, Amentü duasının açılımından gelen ‘İslam’ın Amentüsü - Meraklı Çocuk İle Annesi’ kitabı animasyon olarak hazırlandı. Animasyonlar şiirsel bir dille çocukların ilgisini çekecek basit bir anlatımla yapıldı. 

İslam’ın esasları olan Allah’a, meleklere, kitaplara, peygamberlere, kadere, hayrın ve şerrin Allah’tan geldiğine olan inancın anlatıldığı, ‘İslam’ın Amentüsü’ kitabında 14 şiirsel anlatım yer alıyor.

Prof. Dr. Mahmut Kaya tarafından yazılan kitabın animasyon uyarlaması ise Kanal 7 Dijital Medya birimi tarafından gerçekleştirildi. Animasyonların tamamı Youtube’da yer alan Kanal7 Çocuk sayfalarında ve www.izle7.com’dan izlenebilecek.

ÖLÜM ÖTESİ HAYAT: AHİRET 

Animasyon film; “İnsan öldükten sonra ne olacak? Cennete kimler girecek? Cehenneme kimler girecek? Ahiret var mı? Mahşer günü neler olacak?” sorularına cevap veriyor.
‘Ölüm Ötesi Hayat: Ahiret’ hikayesinin animasyon filminde, bu hayatın geçici, ölümün en yalın gerçek olduğu, ölümden sonra ahiret hayatının olup, mahşer gününde amellerin tartılacağı anlatılırken, hak dine inananların ve görevini yerine getirenlerin cennete gireceği, hak dine inanmayanların, günahkarların ise cehenneme gireceği aktarılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR