Antalya’da kapı anahtarıyla 3 polisi yaralayan motokurye tutuklandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde polis çevirmesinde kendisinden belge isteyen polis memurlarına kapı anahtarıyla saldırarak 3 polisi yaralayan motosikletli kurye Arif Şimşek tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2022 17:21 GÜNCELLEME 11.12.2022 17:21 ÜLKE'DE BUGÜN
Antalya’da kapı anahtarıyla 3 polisi yaralayan motokurye tutuklandı!
Antalya’da kapı anahtarıyla 3 polisi yaralayan motokurye tutuklandı!

Dehşet veren olay Antalya'nın Kepez ilçesindeki Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Şahin ekiplerinin yaptığı kontrol sırasında yaşandı. Polis memurlarının çevirdiği 07 BCR 565 plakalı motosikletli kurye Arif Ş., kendisinden belge isteyen polis memurlarına kapı anahtarıyla saldırdı.

3 POLİSİ YÜZÜNDEN YARALAMIŞTI

Olayda 3 polis yüzünden yaralanırken, 1'inin dudağı yarıldı. Kavgayı ayırmaya çalışan kişi de Arif Şimşek tarafından darp edildi. Arif Şimşek, çevredekiler ile takviye gelen polisler tarafından güçlükle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

SALDIRGAN KURYE TUTUKLANDI

Yaralı polisler, ihbarla gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Gözaltına alınan Arif Şimşek de emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. 

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • em. polis 1 yıl önce Şikayet Et
    20 ay askerlik yapmayan,,, çoluk cocuğu polis yaparsan olacağı bu....
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayak cennetten çıkmadır derler..Kır kafasını gözünü bir yapabilir mi ?
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    O polisleri pısırıklıklarından ötürü görevden atsınlar...dört polis bir manyağın hakkından gelemedi...yuh
    Cevapla
  • Arif Efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çakıyla aslan öldüren hakiki Ziya
    Cevapla
  • Kıdemli 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada polis bunları mermi manyağına çeviriyor. Bu pisikopatların ne hayır var ki böyle manyaklar olay yerinde Amerikan modeli ile temizlense toplum da rahat eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR