13 yaşındaki kız servisten indikten sonra kayıplara karıştı

Antalya’da okula gitmek için evden çıkan ve servisten indikten sonra ortadan kaybolan ortaokul öğrencisinden 3 gündür haber alınamıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2023 17:18 GÜNCELLEME 28.10.2023 17:18 ÜLKE'DE BUGÜN
13 yaşındaki kız servisten indikten sonra kayıplara karıştı
13 yaşındaki kız servisten indikten sonra kayıplara karıştı

Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde ailesiyle yaşayan 13 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Aylin Kaya, 3 gün önce sabah saatlerinde okula gitmek için servise bindi. Güzeloba Ortaokulu önünde servisten inen Kaya, okula girmedi ve şehirci yolcu otobüsüne inerek bölgeden uzaklaştı. Yanında telefon bulunmayan kızlarına ulaşamayan aile büyük panik yaşadı. Mahallede, okul çevrelerinde aramalarına rağmen bir sonuca ulaşamayan aile durumu polise bildirdi. 3 gün geçmesine rağmen çocuklarından bir haber alamayan aile gelecek güzel bir haber bekliyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    bumu 13 yaşında
    Cevapla
  • Otobüse binmiş 6 ay önce Şikayet Et
    Şu sosyal medyadan tanışmalar,arkadaşlıklar gençlerimiz için büyük tuzak,büyük tehlike.Ana babalar çocuklarınızın arkadaşlarını tanıyın.
    Cevapla
  • İsm 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah sağ salim evine döner.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR