Oltası yüksek gerilim hattına takılınca canından oldu

Antalya Serik'te ırmakta balık avlarken oltasının yüksek gerilim hattına çarpması sonucu elektrik akımına kapılan adam hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2024 09:49 GÜNCELLEME 14.03.2024 09:49 ÜLKE'DE BUGÜN
Oltası yüksek gerilim hattına takılınca canından oldu
Oltası yüksek gerilim hattına takılınca canından oldu

Edinilen bilgiye göre olay, Belkıs Mahallesi Köprüçay Nehri'nde meydana geldi. Hüseyin Demir (41) oltası ile balık avlarken misinanın yüksek gerilim hattındaki tellere dolanması sonucu elektrik akımına kapıldı. Olay sonrası vatandaşların ihbarı ile 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Demir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demir’in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet Demir 1 ay önce Şikayet Et
    maalesef böyle kazalar defalarca yaşandı ama bu bilinci toplumca kazanamadik ne diyelim Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR