F.Bahçe maçı öncesi sürpriz Eto'o gelişmesi!

Antalyaspor'un yarın Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının 18 kişilik kadrosunda Samuel Eto'o yer almadı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.12.2015 13:06 GÜNCELLEME 22.12.2015 13:06 Antalyaspor
F.Bahçe maçı öncesi sürpriz Eto'o gelişmesi!
F.Bahçe maçı öncesi sürpriz Eto'o gelişmesi!

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakalarındaki ikinci maçını yarın saat 18.45'te Fenerbahçe ile yapacak.

İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlılarda Kamerunlu golcü Samuel Eto'o görev almayacak.

Brezilya'daki özel bir müsabakada forma giydiği için izinli olan Eto'o, perşembe sabahı Antalya'ya gelecek. Eto'o'nun yokluğunda forvette Diarra forma giyecek.

Antalyaspor'da, Kamerunlu yıldızın yanı sıra, sakatlığı bulunan Lazarevic ve kart cezalısı Celustka Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu, lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan futbolcularına yarınki kupa maçında şans tanıyacak. Eto'o'nun yokluğunda forvette Diarra forma giyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR