'Bir puana razı olan bir hoca değilim ama...'

Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.02.2018 16:48 GÜNCELLEME 25.02.2018 17:03 Antalyaspor
'Bir puana razı olan bir hoca değilim ama...'
'Bir puana razı olan bir hoca değilim ama...'

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta müsabakasında Antalyaspor, deplasmanda Başkent temsilcisi Osmanlıspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, her iki takım içinde zor bir maç olduğunu belirterek, “Bulunulan konum itibariyle iki takımında kazanmaya ihtiyacı olduğu ama kazananın olmadığı bir maç oldu. Maça iyi başladık. Golü bulmakta sıkıntı yaşadık. Yaşadığımız bir penaltı var mağlup duruma da düşebilirdik. Çok iyi oyun oynadığımızı söyleyemem. Takımım daha iyisini yapabilir. Bunun dışında deplasmanda bir puan almamız bizim için önemli. Çok daha iyisini yapmak zorundayız. Her maçı iyi oynamak mümkün değil. Hiçbir zaman bir puana razı olan bir hoca değilim ama oyunun gidişatı bunu getirdi. Bu süreçte kazanamıyorsak kaybetmemekte önemli” ifadelerini kullandı.

 

Osmanlıspor cephesi

Mücadelenin ardından Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Buz, çok önemli bir maça çıktıklarını belirterek, “Kazanmak istiyorduk. Kazanmış olsaydık kırmızı çizginin biraz üstüne çıkacaktık. Çok çetin bir mücadele vardı burada. Puanların çok önemli olduğu telafisi olmadığı haftalar var burada. İçeride kazanmayı çok istedik. Penaltıyı gole çevirmiş olsaydık buradan galip ayrılacaktık. Futbolda böyle şeyler oluyor. Daha riskli oynayabilirdik. Aynı zamanda rakibe de bu avantajı sağlardık. Bir puanla ayrıldık üzgünüz. Her hafta çok önemli olduğu için iyi hazırlanıp önümüzdeki Kasımpaşa maçına çıkacağız. Kasımpaşa müsabakasından sonra kendi evimizde oynayacağımız maçlar çok önemli. Coşkulu ve baskılı oynayabilirsiniz ama aynı zamanda dengeli olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“Her müsabakaya maç maç bakmak gerekiyor”

Maç esnasında yaptığı oyuncu değişikliklerine de değinen Buz, “Bire bir değişiklik yaptım. Orta sahayı Antalya’ya verip tamamen risk alabilirdik. O tam bu zaman değil. Önümüzdeki haftalara bakacağız. Burada rakibimiz 3 puan aldığı takdirde onlar içinde çok büyük bir avantaj olurdu. Bu sebeple her müsabakaya maç maç bakmak gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR