Hamzaoğlu ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Antalyaspor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2018 10:36 GÜNCELLEME 22.05.2018 11:10 Antalyaspor
Hamzaoğlu ayrılık sonrası ilk kez konuştu!
Hamzaoğlu ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Antalyaspor’a zor dönemde geldiğini ve parayı ilk planda tutmadığına vurgu yapan Hamzaoğlu, “Buraya gelirken, Antalyaspor’dan ayrılmayı düşünmedik. İlerleyen yıllarda hayallerimiz vardı. Gelinen noktada şartlara bakılınca ayrılmanın iki taraf için de daha doğru olacağını düşündük. Bana destek olan başta taraftar olmak üzere bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra Antalyaspor için hayırlı olur” dedi.

Bunu herkes iyi bilsin

 

 

Halen içeride alacağının bulunduğuna dikkat çeken Hamzaoğlu, “Para ile alakalı bir şey değil, bizim alacağımız parayla ilgili bir şey değil. Bunu herkes iyi bilsin. Öyle olsaydı o zor süreçte de buraya gelmezdik. Hala içeride alacağım var, para için bir şekilde anlaşılır. Başka şeyler vardı, o konularda örtüşemedik. Oradan ayrılmanın daha hayırlı olacağını düşündük” diye belirtti.

Ayrılık sebebini anlattı

Ayrılık nedeninden bahseden Hamzaoğlu, verilen sözlerin yerine getirilebilecek bir durumun olmadığını söyledi: “Kulübün imkanlarına uygun hareket edebilirdik. Geçmişten gelen sıkıntılarımız vardı. Zor bir süreci geride bıraktık. Herkes inanılmaz mesai harcandı. Bu süreçte bizlerin de bazı sözleri oldu futbolculara. Şu anda onları yerine getiremeyecek olmanın verdiği bir durum var. Oyuncularımın karşısına bu şekilde çıkacak bir hoca olamayacağımı söyledim. Ben affımı istedim. Yönetim kurulu da anlayışla karşıladı.”

YORUMLAR 2
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Hamza adamdır Fatih terimden sonra turkiyenin en iyi hocasidir
    Cevapla
  • Pınat 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya yönetimi herkese çamur atmatı bıraksında futbolcuların parasını ödesin önce basın sözcüsünü değiştirsin iftiracı yalancıyı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR