Jirinovski'den Almanya ve Hollanda'ya tepki

Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupa'ya yönelik sert eleştirilerini destekleyerek, "Erdoğan haklı. Hollanda ve Almanya cezalandırılmalı" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.03.2017 16:58 GÜNCELLEME 14.03.2017 16:58 Asya
Jirinovski'den Almanya ve Hollanda'ya tepki
Jirinovski'den Almanya ve Hollanda'ya tepki

Rusya parlamentosu alt kanadı Duma'da konuşan Jirinovski şu ifadeleri kullandı: "Onlar bizim milletvekillerimize de vize vermiyor, bu ne rezalet! Ülkelerini kapattılar! Nazi Almanyası'nda kapılar açıktı. Bugün ise orada kimin gelip gelmeyeceğini dikte ediyorlar. Geçenlerde Almanya, milletvekillerimiz Lebedev ve Degtyarev'e vize vermeyi reddetti. Onlara kısıtlama politikalarından dolayı ceza vermek lazım."

'KESİNLİKLE ERDOĞAN'IN YANINDAYIM'

Jirinovski sözlerine şöyle devam etti: "Erdoğan'ın kesinlikle yanındayım. Erdoğan, Suriyeli sığınmacıları barındırmayı sona erdirme hakkına sahip. Gitsinler istedikleri ülkelere, Almanya, Hollanda, Fransa'ya. Üstelik Avrupa Birliği Türkiye'yi kandırıyor, para da vermiyor."

YORUMLAR 3
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiye ve rusya iliskileri sadece madde' den ibaret olmamali cunki madde ile cikar uzerine yapilan anlasmalarin gelecegi eksik ve dayanaksiz kalir. rusya turkiye iliskileri maddenin ilerisine gecmesi sart ileriye donuk daha genis ve buyuk tasarruflar ve refah huzur icin adimlari hizlandirmali ve saflari SIKILASTIRMAK gerek. herhangi bir provakasyonda bu anlasmalarin fesh edilmesi veya restlesmeler olmamali oyle bir bag kurulmali ki moskova denince istanbul istanbul denince moskova akla gelmeli bilmem dolayli anlatabildimmi. dostlugu iliskileri ALLAH rizasina baglamali cikara dayali olmamalidir insALLAH.
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    Rus sevici degilim ama bu Rusu sevdim. Adam bukez dogru söylüyor.
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    türk düşmanı jirnovskki bizi savunmasın uzak dursun.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR