Haberler gelmeye başladı! 'ABD şu anda...'

ABD Deniz Kuvvetleri'nden Ronald Reagan adlı uçak gemisi ile bir Japon savaş gemisi Kore yarımadasının güneyindeki Okinawa çevresindeki sularda şu sıralar tatbikat yapıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2017 12:13 GÜNCELLEME 11.10.2017 12:13 Asya
Haberler gelmeye başladı! 'ABD şu anda...'
Haberler gelmeye başladı! 'ABD şu anda...'

Kore yarımadasından son dakika haberleri geliyor. Tatbikat, Amerikan B-1 savaş uçaklarının geçtiğimiz günlerde Kore Yarımadası üzerinde uçarak Kuzey Kore yönetimine gözdağı vermesi ve Kuzey Kore ile artan gerginlikler sonrasında geldi. 
 
Japonya Deniz Kuvvetleri, yaptığı açıklamada, Cumartesi günü başlayan Reagan grubuyla yapılan tatbikatın Filipinler ve Tayvan'ı birbirinden ayıran Bashi Kanalı'ndan Japonya'nın güneybatı adasında Kuzey Kore'ye yakın denizleri kapsadığını söyledi. 
 
Açıklamada ayrıca, Japonya'da kurulu 100.000 tonluk Reagan'a ve bir Japon destroyeri olan Shimkaze'nin eşlik ettiği söylendi. 
 
ABD'NİN SAVAŞ PLANI VE KIM JONG-UN'A SUİKAST
 
Kuzey Kore'nin ABD'nin 3. Dünya Savaşı planlarını ele geçirdiği söylenmişti. Konu ile ilgili hem ABD basını hem de Kuzey Kore basını 'gerilimin tırmanacağını' belirtiyor. İddialara göre Kuzey Kore 2015 yılı içerisinde ABD'ye yönelik çeşitli siber saldırılarla birlikte ABD'nin bazı 'çok gizli belgeleri' ele geçirildi ve bu belgelerde ABD'nin 3. Dünya Savaşı planları, Kim Jong un'a karşı suikast planları yer alıyor. 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Türkiyeli 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD kuzey Kore'den korkuyor ve Japonya ile Güney Kore'yi yem olarak kullanıyor.
    Cevapla
  • BaşakŞehir 6 yıl önce Şikayet Et
    Mealen aktarıyorum. "O nlar (kafirler)sizi sevmezler.Yüzünüze gülseler dahi sizi sevmezler.onlarla beraber olmayın,onlara benzemeyecekseniz o başka.Alış veriş yapın ama onlara benzemeyin.Müslüman olarak yaşayın ve müslüman olarak ölün.sadakAllahulAzim ne olurki Abd cokse?rusya daha mı farklı? ne çabuk unuttuk Çecen kardeşlerimize yaptıklarını.İngiliZ şer topluluğu?birileri adım atıyor biz ise bu adımları tartısiyoruz.gundem olusturamiyoruz.Bir iran bir Barzani olamıyoruz.dunyanin kalbine hancer sokacak islam birligi için birsey yapmadıkça,veya en azindan Turk islam birliği kurmadıkca yuzu gorunen ici bilinmez denklem gundemleri ile daha çok uğraşırız.
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd japonya ile Guney kore yi yanina alip cin ile kuzey kore ye dusmanlik yaptiriyor..korkuyor cunku..Bu ulkeler bir araya gelse daha o taraflara ayak basamaz bunu biliyor..Bugun orta doguda tipki bu oyunu oynuyor..istedigi almak icin musluman ulkelere birbirine dusman ediyor..
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    Su japonlari hic anlamiyorum.ABD ne derse onu yapiyor,sozunden cikmiyor..Yahu adamlar sana 2.dunya savasinda atom bombasi atip seni kalbinden vurdu..yillar gecsede acisini daha yasiyorsun..Abd nin en buyuk dusmani sen olman gerekirken,bugun en iyi dostu sensin..siz nasil millitetcisiniz..teknolojin krali sende...
    Cevapla
  • KIRKiKi 6 yıl önce Şikayet Et
    neyini anlamıyorsun caponlar co lara teslim oldular biraz baş kaldırsalar darbeler gezi olayları vs.vs.
    Cevapla
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    oyle diyorsun ama keske jsponlarin cinlilere yaptigini bilsen. tarihin en buyuk zulmünü japonlar cinliliere yapti. abd olmasa çin intikam icin japonyayi canli canli gömer. azicik arastir.
    Cevapla
  • Sercan. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazıkki hiçbirşey yapamayacak gucteler, bizim İncirli üssü onların tüm ordu üsleri ve gücü amerikan mandasi altında. İkinci Dünya Savaşı sonrası Amerikalılar Japonların ordusunu kendi kontrolleri altına aldi ve kendini Japonya'nın "koruyucusu" ilan etti. Orada doğmuş siyahi japonlar olacak kadar uzun nesiller boyunca bu düzenbozulmadı. Japonların da tek kurtuluş yolu 3. Dünya Savaşı ile Amerika'nın tamamen yok edilmesi ama o zamanda yeni amerika Çin olacak yani ya Birleşik Devletleri alt edecek diğerlerine direnecek bir devlet doğacak (Yeni Osmanlı Devleti) yada bu düzen ölümlere ölüm ekleyerek diğerlerini obez hastası yapacak.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD gemisini içindeki uçaklarıyla yerlebir et ALLAH ım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR