Rusya, ABD'ye rest çekti!

Rusya Devlet Duması Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Yuriy Şvıtkin, ABD'nin, Rusya’nın Kaliningrad Oblastı’nda İskender füze komplekslerini yerleştirmesine ilişkin açıklamasını yorumlayarak, Rusya'nın gerekli gördüğü bölgelere silah yerleştirmeye devam edeceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2018 11:28 GÜNCELLEME 11.02.2018 11:28 Asya
Rusya, ABD'ye rest çekti!
Rusya, ABD'ye rest çekti!

ABD Savunma Bakanlığı Resmi Sözcüsü Johnny Michael, İskender’in Kaliningrad’da kullanılmasının ABD ve Rusya arasındaki hiçbir ikili anlaşmayı ihlal etmediğini, fakat Rusya ve komşu ülkeler arasındaki krizi artırdığını ifade etti.

Şvıtkin, ABD’nin Rusya sınırlarında füze savunma sistemlerini yerleştirmesini krizin artmasına neden olan eylemler olarak adlandırdı ve Rusya’nın gerekli olan her yerde silahlarını yerleştirmeye devam edeceğini söyledi.

Şvıtkin, RT’ye yaptığı açıklamada, ''İskender füze sistemleri bizim devletimizin ve müttefiklerimizim çıkarlarını koruyor. Biz bunları ve buna benzer silahları sınırlarımızı güçlendirmek ve ABD'nin bizim topraklarımıza yakın yerlerde füze savunma sistemleri ve askeri üsleri kurarak bozmaya çalıştığı dengeyi korumak için gerekli her yerde kullanacağız'' dedi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Aynur 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Fatih Sultan Mehmet in askerleri SAV.Ümmeti dır. Yener yenilmez yeteri içimizdeki çenesi düşükler birazcık sussunlar.Mehmet ler ölüyor Ayıp ya toprak demek namus demektir.her zaman toprağımız a canımıza atılan füzelerin ne anlama geldiğini anlayın. Tartışma kavga nutuk bunları bir tarafa bırakıp tek yürek tek bilek tek vücut olma zamanı.Analar ağlamasın Vatan bölünmesin mehmet ler ölmesin.LÜTFENNNNNNN. Amerikayi Allaha havale ediyorum. Mehmet lerim de Allaha emanet olun diyorum
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Selam ABD petrol ve gaz için yagmaladigi ülkeleri önüne koyun bizde Abdülhamit gibi Meksika Küba vb. de ABD karşıtı gruplara destek vermek ona füze arsalar nasıl olur bunu yapalım bölgeden cekilmezse bunların anladığı lisan buysa arjantin Meksika güney amerikayi desteklwyelim tehlikenin ne olduğunu anladım İsrail bile unutur ülkesine ateş düşünce kendine gelsin natoya aykırı hareket etmesin
    Cevapla
  • Sermin çınar 6 yıl önce Şikayet Et
    amerika bizimde hem müttefikimiz hemde nato ortağımız. Ama nedense hep bize karşı savaşan teröristlerin yanında olan ve içimizdeki tüm hainleri koruyan bir ülkedir. yani amerika denen bu garabet, yapılan hiç bir anlaşmaya uymaz.
    Cevapla
  • Ersin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendini dünyanın patronu diğerlerini kölesi görür çıkar için her ülkeye burun sokar çıkarı yoksa bakmaz bile bunların patronluğu bitecek korkuları bu
    Cevapla
  • Özlem vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    bence bu laflar oyalama taktiği hepsi beraberdir
    Cevapla
  • Halk 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklılar abd nin babasının ciftligimi dunya
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    agalik bitiyor demek bu gardas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR