Bu ilçede olan kadar 11 ülkede yok!

Bakırköy'deki AVM sayısı, Avrupa'daki 11 ülkeyi geride bıraktı...

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2013 08:16 GÜNCELLEME 09.03.2013 11:06 AVM
Bu ilçede olan kadar 11 ülkede yok!
Bu ilçede olan kadar 11 ülkede yok!

Alışveriş merkezlerinin (AVM) son yıllarda muazzam bir gelişme kaydettiğini söyleyen KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Yönetim Danışmanlık'ın kurucusu ve Genel Müdürü Murat İzci, "Toplam AVM sayısı 272'ye ulaştı" dedi.

Milliyet'in haberine göre şu anda Türkiye'de kiralanabilir alanın 8 milyon metrekare olduğunu kaydeden İzci, "AVM arzı büyük bir hızda devam ediyor. Bu rakam 2015'te 12 milyon metrekareye ulaşacak. Bu da, yüzde 50 büyüme anlamına geliyor" diye konuştu.

İLK SIRADA MARMARA

KDM'nin yaptırdığı araştırmaya göre, Bakırköy'deki AVM sayısının 11 olduğunu belirten İzci, "Bakırköy AVM sayısında, Slovenya, Hırvatistan, İzlanda, Lüksemburg, Estonya, Karadağ,Makedonya, Malta, Güney Kıbrıs, Arnavutluk ve Bosna Hersek olmak üzere 11 ülkeyi geride bıraktı" dedi.

İzci, araştırmanın sonuçlarını şöyle anlattı: "2012 sonunda Türkiye genelindeki toplam AVM sayısı 272'ye ulaştı. Bu yıl 43 yeni AVM açılacak ve AVM sayısı toplamda 320'ye, 2015 yılında ise 372'ye ulaşacak. 1000 kişiye düşen kiralanabilir alanda ise Marmara Bölgesi 176 metrekare ile ilk sırada."

YORUMLAR 4
  • Tuvad Nıdya 11 yıl önce Şikayet Et
    bu avm ler deki işyerlerl müthiş kiralar ödüyor. doğru,dürüst satış yapanları da az..patronum bunların çoğu iflas eder demişti...bilemiyorum...sanki başka dümenler dönüyor gibi....bence bu kadar fazla avm olması görgüsüzlüğün tezahürü..
    Cevapla
  • mehmethan mardinli 11 yıl önce Şikayet Et
    Hassasiyetlerimize dikkat. Biz güney kıbrıs adında bir ülkeyi tanımıyoruz. Siz de güney kıbrısı ülke olarak kabul etmeyin.
    Cevapla
  • Nihat KAAN 11 yıl önce Şikayet Et
    afallama döneminde olan ülkemiz insanlarına DİKKAT EDELİM. AVM sayısındaki artışlar gurur duyulacak, refah seviyemiz ile ilgili değildir. öyle görünüyor olsada aslında bu durum üzünülecek bir tablodur. beynin değil vücudun tüketimine odaklanan ülkenin geleceği çok vahimdir. türkiye bir afallama sürecindedir. yükselirken sapmamalı, sapıtmamalıdır. yoksa kazanacağımız çok şey varken, piyangodan ikramiye kazanıp 5 yıl sonra sefil duruma düşmüş kimse gibi oluruz mazallah.. eğitimm... bilinç... sorumluluk.. ve gençlik.. lütfen dikkat edelim.. kuru kuru refahın artması gelişmiş ülkelerdeki çocuk doğurmak için para üstüne para uygulamalarına götürmesin bizleri.. Allah sonumuzu hayr etsin..
    Cevapla
  • ssc0880 11 yıl önce Şikayet Et
    güney kıbrıs ??. güney kıbrıs ülkeler arasında mı sayılıyor?? dikkat edelim lütfen
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR