Mourinho maç sonu yine çılgına döndü

Jose Mourinho, 1-1 biten Burnley maçının ardından mücadelenin hakemi Martin Atkinson hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2015 01:39 GÜNCELLEME 22.02.2015 01:39 AVRUPA LİGLERİ
Mourinho maç sonu yine çılgına döndü
Mourinho maç sonu yine çılgına döndü

Jose Mourinho, maçta iki net penaltılarının verilmediğini, Burnley fubolcusu Barnes'ın iki kırmızı kartlık hareketine rağmen cezasız bırakıldığını belirterek; "Maçta 4 kritik an vardı. 30, 33, 43 ve 69. dakikalardı. 1 puan almamız bile mucizevi oldu bu dakikalardan sonra. Dakika 30 ve 69'da Barnes'ın iki kez kırmızı kart görmesi lazımdı. Gerçi, Barnes'ın daha 31. dakikada duşa girmesi lazımdı. Eğer, o pozisyonda hakem gereğini yapsaydı 69. dakikadaki olay zaten olmayacaktı" dedi.

''ŞİMDİDEN ŞAMPİYON İLAN ETMELERİ GEREKİRDİ''

Portekizli menajer, kendilerine karşı ittifak kurulduğu sözlerini tekrarlarken; "Birkaç hafta önce, Liverpool ile oynadığımız kupa maçında Diego Costa ile ilgili televizyon programlarını duyduğumda da neler olacağını biliyordum. Sonra Costa'ya 3 maç ceza verildi. Diego Costa'nın yaptıklarını, bugünkü yapılanlarla kıyaslarsak, çok daha hafif kalıyor. Bu şekilde yapılanlarla son 12 maçta net 5 puanımız gitti. Şimdiden bizi şampiyon ilan etmeleri gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun itiraz ettiği pozisyonlar, Chelsea internet sitesinde şöyle açıklandı:

Dakika 30: Barnes, Ivanovic'e sert bir faul yaptı.
Dakika 33: Burnley oyuncusu Kightly, ceza sahası içerisinde topa elle müdahele etti. 
Dakika 43: Diego Costa, ceza sahasında düşürüldü. 
Dakika 69: Burnley oyuncusu Barnes, Nemanja Matic'e ''bacak kırmaya yönelik'' faul yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR