Özil: Kimse 50 milyondan fazla etmez!

Arsenal'in Türk asıllı Alman milli yıldızı Mesut Özil, çok özel açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2015 16:41 GÜNCELLEME 25.09.2015 16:41 AVRUPA LİGLERİ
Özil: Kimse 50 milyondan fazla etmez!
Özil: Kimse 50 milyondan fazla etmez!

Transfer piyasasındaki bonservis bedellerini eleştiren Mesut, Arsenal'in kendisi için verdiği rakamın da yüksek olduğunu söylerken, "Hiçbir oyuncu 50 milyondan fazla etmez. Futbol dünyasının kontrolünü kaybetmemesi çok önemli. Futbolun bize sunduğu şansları kullanarak iyi şeyler yapmalı ve yardımda bulunmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
"BU SEZON ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN"
 
Arsenal'de şampiyonluk kazanamadığı vurgulanan yıldız isim, "Kupalar kazandığımızı unutuyorsunuz. Son 2 sezonda FA Cup ve Community Shield kazandık. Geçen sezon ligin ilk yarısında geride kaldık. İkinci yarıda 13 galibiyet aldık. Takım hemen hemen aynı. Bu sezon neden olmasın?" dedi.
 
"BİR TÜRK OLARAK, ALMANYA'DA KAPTAN OLMAK İSTER MİSİN?"
 
Almanya Milli Takımı'nda bir Türk olarak kaptan olmak isteyip istemediği sorulan gurbetçi oyuncu, "Hayır. Ben bir takım oyuncusuyum ve kendimi takıma hizmete adarım. Kaptanlık gibi şeylere ihtiyacım yok" diye konuştu.
 
SAKATLIK VE MİLLİ TAKIMDAKİ ELEŞTİRİLER...
 
Almanya Milli Takımı'nda sakatlığına rağmen Polonya ve İskoçya mücadelelerinde oynayan ve eleştirilen Mesut, "Ciddi bir sakatlığım yoktu. Doktorlar bana yeşil ışığı gösterdi. Risk olmadığını söylediler. Hoca da beni oynattı ve benim performansım ile ilgili karar verecek olan da o. Ben kişisel olarak yara almadım eleştirilerden" cevabını verdi.
 
"SCHWEINSTEIGER SAVAŞACAKTIR"
 
Bastian Schweinsteiger'in Manchester United'a transferini de değerlendiren Mesut, "Bastian'ın kararıydı bu. Premier Lig her oyuncu için tecrübe edinmeye değecek bir lig. Çok güçlü bir lig. Manchester United'ın çok güçlü bir kadrosu olduğundan, Bastian tecrübesiyle daha da savaşacaktır" yorumunda bulundu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR