Barcalı oyunculardan skandal hareket!

Barcelonalı oyuncular 2-0'lık Getafe galibiyetinin ardından soyunma odasını neredeyse kullanılamayacak hale getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2015 15:05 GÜNCELLEME 03.11.2015 15:05 AVRUPA LİGLERİ
Barcalı oyunculardan skandal hareket!
Barcalı oyunculardan skandal hareket!

31 Ekim Cumartesi günü Getafe evinde Barcelona'yı ağırladı. Sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Barça, ev sahibi ekibe bir sürpriz de soyunma odasında yaptı.

Maçın, aynı gün kutlanan Cadılar Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle mücadelenin ardından kostüm giyip boya kullanan Barcelonalı futbolcular, oldukça dikkatsiz davranarak soyunma odasının birçok yerinde kırmızı boya lekeleri bıraktı. Özellikle lavabolar ve tuvaletler kırmızı boyaların bırakmış olduğu lekeler nedeni ile kullanılamaz hale geldi.

Konu hakkında konuşan Getafe CEO'su Angel Torres, Barcelonalıların kostümleri de bırakıp gittiğini belirterek soyunma odasını eski haline getirmenin kendilerini uğraştırdığını söyledi.

Barcelona yetkililerine konu hakkında mektup yazmayı düşünürken kulübün özür dilemesi ile bundan vazgeçtiğini ifade eden Torres, "Soyunma odası yıkandı ve lekeler temizlendi" dedi.

Olayın ardından Andres Iniesta'nın kendisini aradığını ve zararı karşılamak istediğini açıklayan Getafeli oyuncu Pedro Leon ise, "Saygısızca bir hareketti ama özür dilediler ve bu konu bizim için kapandı" diye konuştu.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR