Zidane: Bu konuya bulaşmak istemiyorum

La Liga'da Barcelona'nın Atletico Madrid'i mağlup etmesinin ardından gözler maç eksiğiyle 7 puan geride kalan Real Madrid'e çevrildi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2016 17:14 GÜNCELLEME 31.01.2016 17:14 AVRUPA LİGLERİ
Zidane: Bu konuya bulaşmak istemiyorum
Zidane: Bu konuya bulaşmak istemiyorum

22. hafta maçında Espanyol'la karşılaşacak eflatun-beyazlılarda teknik direktör Zinedine Zidane, yıldız oyuncuların performansından transfer yasağına kadar çeşitli konularda önemli açıklamalar yaptı.

Ronaldo'nun performansından bir şey kaybetmediğini savunan Zidane, "İyi oynuyor, çok çalışıyor. 3 haftalık yoğun çalışmanın ardından tüm takım fizik olarak daha iyi durumda. Dün hafif bir antrenman yaptık. Maç için hazır durumdayız." dedi.

La Liga'daki gol krallığı yarışında 16 gollü Ronaldo'yu bir farkla geçen Benzema'nın performansı hakkında da değerlendirmelerde bulunan Zizou, Fransız forvetin performansını "harikulade" olarak yorumlarken "Her şey yolunda gibi gözüküyor. Kendisi sahada mutlu, antrenmanlara ve maçlara odaklanmış durumda. Umuyorum ki kişisel konularının tamamı da kısa sürede çözülecektir." diye konuştu.

Öte yandan Zidane, kulübe verilen transfer yasağıyla ilgili olarak ise yorum yapmaktan kaçınırken kendilerinin sahadaki futbola odaklandığını ve saha dışıyla ilgilenmediklerini belirtti. 

Fransız teknik adam konuyla ilgili olarak  "Bu konuya bulaşmak istemiyorum. Sadece maçımız hakkında konuşabilirim. Tüm bunları, oyuncu transfer edip edemeyeceğimizi kesin olarak öğrendiğimizde yazın konuşabiliriz." dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR